Tuesday, June 8, 2010

Baca buku, baca buku, baca buku, tengok kasut, baca buku, buku baca I.

Selamat Pagi Sayang-sayangku ^_^
shantiks tak kasut di atas itu?
Ye la kata tak nak beli kasut untuk this month
so....cuci mata sajork.
mungkin next month pun x dapek beli
(kena kumpul duit halal semata2 nak beli hadiah besday En.Hubby)
Wow! I sangat isteri yang baik hati
ingat semalam nak urut suami
guna kaedah yang popular sekarang
kaedah urut badan ke badan...
fames wa cakap lu!!!!
tapi...en.Hubby kusyuk dengan fesbok
maka kesimpulannya dapat dirumuskan,
 I urut badan sendiri jer, lalu tido
 diselangi dengan dengkoran hon kapal kargo.

Oh! lupakan hal semalam yang tak best
sudah menjadi sejarah pun....
I sekarang ini bekerja di bawah diktator baru
diktator yang baik, chomel, gebu gitu
so pagi2 lagi
si diktator yang baik ini telah memberi I ini...

Ya! buku! buku budak sekolah!
Diktator I aka bos baru
sangat pembaca buku orangnya
so, dia mendidik I dengan memberikan
I buku2 budak sekolah menengah....
Tugas I....adalah perlu membaca dan mengkhatamkan
buku2 ini dalam masa seminggu.
Nak khatam buku nie is very easy
2 jam I leh katam...
tapi kalo dia tanya nama2 makhluk, tarikh2 keramat..
isk ! idok le I dapat jawab...
ingatkan cuti sem nie boleh lah cuti tanpa melihat buku or kulit buku...
tapi.....haissshhhh kena jugak baca....
 hadoooiii

psst- harus agih2kan buku ini pada Ayu.....bagi dia baca and explain kat I..kihkihkih
Me Naughty..me Netty

4 comments:

[-suziey-] said...

hahahahh cam best je urut badan ek badan tu..sabo je siap hon kapal kargo lagi..harus bergegar umah..ekke:P

deena awanis said...

banyaknyer buku!!!Buku ape tu??

Qaseh said...

suka kasut tu...he hee..'

notti netti said...

suziey- shuuuuuss...rahsia dalam kelambu nie shuuu

deena- buku budak sekolah,,,,eheheh cara belajor bahasa inggeris dengan berkesan..

Qaseh- shantik kan?kan?kan?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno