Thursday, June 17, 2010

APA BILA SI MAYA KARIM BERBICARA MENGENAI TOPIK CERAI DAN DADAH

Salammelekom kalian semua......!!!!
Waras kalian tika ini?
oh! garage sale akan ditutup malam ini ya.....
sekali lagi terima kasih pada kalian yang berusaha membeli dan merayu dengan harga murah setiap barang yang ditawarkan:) kalo boleh korang memang nak free kan???? hahahah....dah macam kat petaling streets lak....cuma I bukan genster eh...mau kasi paksa2.....back out buyers pun I tak marah.....:) dah lumrah :) terima kasih sekali lagi kerana bergotong royong menjayakan garage sale notti netti...err korang tak nak buat ker? buat laaaa......I pun nak nengok jugak barang Uols....
ok enough said...^_^

oh! mari kita ke topik baru...berkisarkan si MAYA KARIM...
wah! kamu rindukan dia??????
ya........mari sebut ramai-ramai!!!!
kami semua warga kerja sayaaaaaaang akak....
Kepada sesiapa yang masih blur atau tertanya-tanya siapa gerangannya si MAYA KARIM nie...sila lah berkenalan dengan beliau di ruangan MAYA KARIM part 1 and MAYA KARIM part 2......nescaya dalam masa sepantas gaban anda pasti mengenali beliau dan dapat membayangkan betapa kami semua warga kerja sayaaaaaaang sama dia!

okey...okey....
kan I dah keluar en3 di blog I about gossip penceraian bekas wartawan TV3 (mantan bini sultan brunei) tersebut...nah! di sini juga si MAYA KARIM turut sama sibuk menghupdate berita penceraian mantan wartawan tersebut pada I...yer...di ulangi pada I..I ..I.......adeh laaaa...bernanah dah telinga nie......I malas nak taip dialog si MAYA KARIM nie....penat...cukup la I rumuskan....cara MAYA KARIM ini bercerita, seperti dia adalah bini pertama Sultan Brunei......aduuuusssss..kok begitu?????
Yer la...segala macam cerita, dari bilik tidur, katil, harta, bini pertama, bekas bini kedua yang diceraikan dulu (si pramugari tu), ke anak, ke anak sultan menghabiskan harta, sampailah ker harta kerajaan, diselangi dengan kes dadah membabitkan Apek, masuk ker pakaian mantan bini kedua sultan brunei, terjerumus pula ke kancah dadah si apek, kembali semula menyerang menantu Sultan brunei, dirembat pula pada anak sultan Brunei yang bikin birthday besar-besaran di Londan dan GOOOLLLLLLLLL!!!!!!! ha ko.....itu dia panjang lebar si MAYA KARIM berbahas.....I nie cam semut kekeringan air jer......angguk angguk geleng geleng.....tunggu masa di penyet dengan jari...adeh adeh...
oh yer..kepada Neija...akak mintak maaf...akak dah cuba sorok kasut Bill Keith ko..but Si MAYA KARIM nie ada ilmu guna2...tau jer kat mana akak letak...siap bukak and nak try....but akak berjaya halang.....seyes tak tipu...
Mungkin rasa terkecil hati, si MK menyatakan bahawa beliau ada beberapa pasang kasut Bill Keith di rumah....
huh..kesian...
tapi apa-pa pun kami warga kerja....sayaaaaaang akak!!!



Me Naughty..me Netty

12 comments:

mummy_ayu said...

ha ha ha..maya karin ko dah macam paparazi dah..

notti netti said...

AYU- ITU LA PASAL..HARAP2 DIA TAK BACA BLOG AKU NIE..

Nieja said...

KAHKAHKAH...sian maya karim kak..kempunan dia.. patutla sume sayang dier no..

littlehumblelynn said...

entry yg ku tggu MK...huhuhu...lawaks.!!

Qaseh said...

Hoo..parah kalo ada si Maya Karim yg mcm ni...nasib baik la bukan Maya Karan

notti netti said...

Nieja- ko pun boleh jer kalo nak sayang dia:)

Lynn- aku tau ko sayangg dia.

Qaseh-tolong jangan bayangkan....

soffya cik bulan said...

hebat betul maya karin dia...

Nieja said...

huh xpe... time kasih jekla kak..
cukupla akak n geng2 kat opis tu syg dier..harharharr

notti netti said...

soffya- itu baru baca blog...cuba uols tgk mata to mata....maha hebat!

Nieja- eleh! malu2 pulak...akak suh dia transfer kat opis ko nak?.....

Amar Amirah said...

Hahaha,
rindu la kat MK...klakar lah akak nih..haih..sakit perut baca :D

Hidayah Shafiruz said...

ye..sy mengikuti kisah MK akak. Tamau compile wat novel ker??? ahaks!

p/s sy tag akak pade post hari ni...kalo rajin buat la yek? kalo xrajin buleh suruh MK buat, pasti panjang explaination gmbo tu nanti..hehehe...

notti netti said...

Amar= ko rindu sama MK??? ko bio betoi dek...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno