Wednesday, June 23, 2010

Menjual Wall Clock.....siapa berminat do inform me yer?.....

Salam semua..eh! bukan2 I tak menglebarkan sayap berbiznes..
I just tolong my SIL....menjual jam dinding ini...
so...sesiapa berminat, do inform me yer?.....
kat comment form or email me....
at
oh! this is not GARAGE SALE!

ada lagi banyak.....and ada yang harga RM100 to RM150
just let me know yer?....

2- pc (Z-Series) Size 46 x 46cm


1

2

3

4

5

6

7

8
9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

PRE ORDER FOR JULY
3-pc (A-series) size 35 x 50 cm
RM 190
19

20

21

22

23

24

25

26

27

28


29

30

31
32

33

34

psst- ada banyak corak dan size, cuma I tak donlot...kalau nak tanya apa2 just inform me key?...benda alah nie berat tau..ahahahah
sekian...

Me Naughty..me Netty

2 comments:

b.O.n.d.a said...

cantik! cantik!
tapi bukan kata apalah net..ni aku jer..

bukan takat nak gantung wall decO nih..frame ayat Quran, cermin etc pun tak tergantung lagi kat umah aku tu net walOpun dah setahun duk situ..

(-_-")


errr..kO kasik le free pemasangan net.. kalO ada kOnfem aku Oder 5!!
("p)

beba said...

serious cantek ni..harga pon cantek..hehe..tp ok la kot sbb 2-in-1..kot la..

tp kitorang ni nak beli jam RM10 pon kedekut..so tunggu kalau tetibe mood nak mendecorate rumah datang..and dapat duit jatuh terjelepuk atas riba..kompom nak satu..hehehe.. :D


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno