Monday, June 7, 2010

Notti Netti Make up Kan Keyboard pulak..........

Bosan la dengar bos garang ngamuk
isk isk isk..orang nak gie belajo pun
ko ngamuk...tak habis2 nak iri hati kat org tu pehal..
I tolong kasi emo...isk isk isk
korang yang dah pangkat2 bos nie..
kalo anak2 buah korang nak sambung belajar master...
kasik...jangan tak kasik....
dosa oooo...tutup periuk nasik diorang
disebabkan I geram dengar maki hamun bos itu kepada
sahabat I...
so I lampiaskan kemarahan I kat keyboard kerajaan nie...
eheheh...
di atas adalah keyboard kosong.

mari kita bersihkan dahulu dengan
bulu ayam vintage kaler warna-warni
yang dibeli di kedai RM2.00

cuci sana, cuci sini
nyanyi-nyanyi
kasi senang hati....

ini pula kucing' yang dibeli 7 tahun lepas
di Memory Lane Sunway
ekornya sudah lama patah...eheheh
tapi kucin' ini setia memeluk LOVE itu

tepek kucing itu di atas keyboard sebelah kanan...
ia akan bergoyang2 pabila
tuan punya keyboard rajin menaip kerja ofis....
jika anda marahkan bos anda..
anggap lah kucin' ini bos anda
dan jentik lah ia seberapa lama anda mahu..
confirm tidak ada sehelai surat
tunjuk sebab pun anda akan terima
beeetoiiiiiii....

oh ya! keyboard I bukan terkena chicken pox warna pink
tetapi di gam ala2 pokodot
sungguh menyelerakan....

anda boleh serikan lagi dengan meletak pensil
kaler pink.....uissh semangat tetiba nak menaip...
menaip apa???? report ker net?
DOOK AIIIHHH!
NAIP BLOG LEEERRRR
eheheheh


Me Naughty..me Netty

4 comments:

mummy_ayu said...

meh sini decorate kan lak keyboard aku..
he he he

littlehumblelynn said...

comel nya itu kucing..........nett ku di MBPJ..nett di mana yek??

notti netti said...

ayu- hahahah...aku rasa ko decorate lagi shantiks kot...^_^

lynn- I kat aman punya bukit heheheheheh oooo...MBPJ...dekat dah tu ngan amcorp mall...kan? kan? kan? boleh jumpa kan? kan? kan?

littlehumblelynn said...

sila takut..cik nett polis ke?aaiyokss!!

boleh...2x..suker2x..
jejalan amcorp


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno