Wednesday, June 16, 2010

NAK TANYA SOALAN LAAA.......Siapa2 yang tahu buleh tolong kasi tau I tak?

Errr short en3 jer.....nak tanya korang sikit...
CUPCAKE boleh dipos kan tak??????
I mean cam nak pos 25 biji ke JB ker....ke KB ker??? ke ipoh ker????
Yea..yea I tau cupcake to maybe hancus...but uols pernah  dengar tak cupcake dipos kan????
kalau ada....
bagai mana cara pembungkusannya??????

Sekian, terima kasih.....

Me Naughty..me Netty

8 comments:

Miss Q said...

alamak, musykil nih. zmn2 bercinta sekolah2 dulu pos seketul biskut raya pada bofren. memang ms sampai tu rupanya sadis tp masih sedap katanya!

Jadi, yg utama adalah RASA.Rupa adalah nombor 2.. =D

anin said...

anin ada jenguk blog cuppies die ckp dia akan pos kalau cuppies nye fondant.. kalau icing dia tak pos takut tertonggeng

momguess said...

huh!!!
mmg pblem besar yg perlu kite pikir sama2 nie
nnt aku tlg pikir kan utk ko

littlehumblelynn said...

nett

ko sure terharu kalo aku bgtau aku curik2 tgk blog ko.(skrg di tawakal ..anakku yg kecik tuh warded due to HFMD) dan baca soalan ko dah wat aku tgelak...(ur word make me smile)

aku rasa kan...soalan ko kena tanya pd pakcik posmen..mana tau dia leh delivered guna airasia lak??huhuh

firahadifa said...

ko tak le try guna bus ke??

notti netti said...

Miss Q- iyer ker???

anin- oooo yer ker?...masalahnya yang icing tu la kan??

momguess- memang masalah negara...tersangatlah perlukan permikiran kamu...

lynn- terharunya hakuuuu......ko promote lah blog aku kat doktor encem...yg encem jer..yg tak encem aku taknak....anak ko kena apa??? siannyaaa.....errr aku tak tau penyakit tu ehehehe

notti netti said...

fida- kalo ko drebar bus tu....takpe gak...bley aku pos kan kupkek tu ahahaha

littlehumblelynn said...

dokor yg incharge ank aku len chaiiii....mau?
anak aku kena sakit kuku,tangan & mulut tuh...x tau mari mana...
aku sgt marah ko wat garage sale..sbbnya byk dah sold out...geeeeeeerammmmmmm!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno