Monday, February 7, 2011

Saya suka lihat lelaki kacaks.....anda suke?



sumpah diri sendiri
kenapalah aku tak tenung gambar nie time ngandung dolu-dolu
sah-sah anak aku ghupe cenggini and leh jadi playboy berkaliber......(takmoooooo!!!!!)



korang kenal mamat nie?
aku tak kenal...
tapi aku tau nama dia Denis O'Neil
jejaka di cop tampan oleh orang korea
senang cerita dia pelakon korea lah...
sangat teruja tengok muka mamat nie.

 hmm, sangat gula-gula getah kan muka mamat soraang nie
pandai mak bapak dia kacukkan dia sampai keluar muka encem gini.
kredit untuk mak apak dia.

okelaah aku ngomel kejap jer
kang over ngomelkan aku kena mandi wajib
bubyeeeee...



Me Naughty..me Netty

4 comments:

mummy_ayu said...

ye la..encem gak mamat nie..leh lawan hero winter sonata aku tu...ala..windu kat dia..

mummy_ayu said...

ye la..encem gak mamat nie..leh lawan hero winter sonata aku tu...ala..windu kat dia..

karipapsayur said...

kacak! rasa nak mengunyah dia aje!

liyana said...

mmg yana pun sama minat giler kat mamat nie...rupa nye..fuh mmg kacak...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno