Monday, February 14, 2011

Coklat Untuk 4 Orang Pemenang Teka Bag Coach...

Lepas tengok darah...kita tengok cokelat pulak......
Ye..ye..aku tau....lama bagak gila aku tunda kasi hadiah....tapi ok wat..at least aku kasik daripada tak kasi kan? kan? kan?.....
Tahun lepas aku ada buat simple giveaway teka wallet coach mana aku nak belikan?.....ehehheeh
Yaa...tahun nie baru aku kasi hadiah...baik tak aku...kih kih kih.....




 Sebelum diikat cam piramid


 setelah diikat......cuma tak di tag kan lagi...sabar naaaaa.....oh! tak lupa jugak buat my BFF  
Mummy Ayu....untuk ko satu.


So...kehadapan 4 orang pemenang tu......maap laaa tuan ambo lambat sangat nak send hadia.....sowie ehhhhh nak cekelat...gie makan sorang2..jangan share2.....tapi harap sangatlah Cik Me_Lina can foward email add.....saya setandby jer nak hantar on wednesday nie......
hadiah cekelat tu begini...tapi tak di siapkan tag lagi.....sebab I pos lusa kan?..kan?....so harap uols suka lah yer...uols suka I pun suka....
Ok...aku state balik nama peneka yang tepat tahun lepas....



Me_Lina - Please email me your e-mail.......or tiada hadiah untuk kamu, heheheh :)

sweetie2010.blogspot - mts_lina@yahoo.com


harap...uols suka ya..wink wink
nak kasi add kat comment box pun takpe eheheh
Me Naughty..me Netty

10 comments:

[-suziey-] said...

oit..aku xde ke? huhu..ayu..bak skerat!

mummy_ayu said...

untuk ku pun ada jugak..
suka..suka..ma acih!!

notti netti said...

kui kui kui..suziey..untuk ko ada yang best punya.......suprise utk ko jer...hari jumaat nie ko wajib dtg!!!!

Anonymous said...

salam kak net.maaf,kalo xsilap sy yg kak net nk adiahkn coklat ni utk pemenang teka bizz card cupcakes kak net.tul x?yg teka bag coach tu kak net adiahkn benda lain.cube kak net tgk smule psot entry psl giveaway teka name card tu.(umiabicyg_1925@yahoo.com)

notti netti said...

salam umiabicyg - oh! untuk u and liyana of coz la ada...cekelat gak...tapi bukan cekbury......tapi fidani choc....up skit dari cekbury.....sabaq naaaaaaa :)

Nadiah said...

emm..saya mcm dh terima hadiah utk teka wallet coach... @_@..ke saya yg silap?

notti netti said...

Nadiah.....eheheh blom lagilah you.....

@e_da said...

sukanyaaaaaaa kiter dapat hadiah.. tq nett

Me_Lina said...

salam net... rasanyer mcm dh dpt jer hadiah from you.... cermin kan?

btw... ini email i.... hehehe

delynna@gmail.com

notti netti said...

Me_lina- haa'ah kan..alaaa...sorry again..kelam kelibut sangat haa..puting beliung datang tu yang jadi cenggini..muahahaha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno