Monday, February 21, 2011

I WANT THIS........lupakan sementara tentang kasut.....!

Aku nak itu..Aku nak itu...
(korang pernah tengok tak iklan monyet cakap kat kanchil yang dia nak makan cili)
hmm lupakan jer la...tu iklan zaman aku kecik2 dulu.......
dulu-dulu iklan sangatlah memberi pengajaran dan pembelajaran.....
aku masih ingat iklan dadah yang ada gambar kartun orang merangkak sambil cakap arrgghhh arrrgghh
ber'forance jones aku berlari ke dapur cari mak aku...

bak aku kata tadi..itu semua iklan zaman aku kekecik dulu.....

apa sebenarnya aku nak citer nie...dah jauh tersasar dah..

yang aku maksudkan aku nak itu ialah..aku nak bendaalah nie

FUJI INSTAX MINI 7S
http://fujiinstax.blogspot.com 
 Harga yang fink nie RM 260.

http://aspoonfuloflove.blogspot.com
Harga yang white nie RM 320.

warna choco....pun cantik....

Berkenan sebab tengok drama korea he's/youre beautiful la ni...
serba serbi aku nak....
kalau ikutkan dah lama dah aku rasa camera Polaroid ni macam diam membisu jer..
last sekali aku guna camera polaroid yang instant keluar gambar nie..rasanya time umur aku 19 tahun kot....baru nak masuk UITM Shah alam...
aku ingat sebab aku bawak ke hostel time tu..
berebut geng aku nak guna..sebab keluar gambar laju-laju....dan FREE!
tapi bila kertas gambar habis..semua buat derkkk...bagus!

then tak pakai dah, sebab time tu mana ada blog and semua student tengah kemaruk Nokia Banana..
maka terb uanglah polaroid nie kat rumah ....sekarang dah arwah kotttt

so.....bila aku dapat tau ada keluar jenama fuji polaroid yang comel nie..
]aku tetiba terkehendakkan.....
comel and cute pulak tu....
harga pun lebeh kurang jer kalau aku beli kasut 2 pasang kat C&K kan?....
makanya disebabkan aku nak sangat camera cute nie...aku lupakan seketika kasut yang aku nak beli....ehehe
bak kata mak aku..kasut bebanyak nak buat hapa?....
eheheheh...takpe..takpe....aku fokus pada menatang nie dulu....okey!


 
nampaktak Jeremy tengak pegang camera fuji..eheheheheheh suka..suka..

pssst - orang lain dari tahun lepas dah ada camera nie..aku jer baru terhegeh2 nak beli......ehehehehehehee
Me Naughty..me Netty

2 comments:

sri rahayu mamat said...

as salam..
cute la camera tu...nak jugak le..hihihi...:)

MushroomCute@Mariea said...

Mush baru jumpa kedai ni kelmarin. Pergh..cute2 camera kat kedai tu. Polaroid tu mmg cam best jer...ada lagi satu camera yang boleh amik gambar 360c..perghhhh..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno