Friday, February 18, 2011

Happy Hari nie nak sambut Birthday Seseorang........janganlah ada gangguan nanti....

Harap-harap berjalan lancar lah hendaknya nak sambut birthday sorang minah nie...ehehheh


Nie la yang mampu aku buatkan untuk besday girl....cake yang paling simple mimple jer...
aku ingat class aku habis awal kul 9 semalam...sekali dragggg lama la pulak.
lagipun,
ehehehe aku ingat nak suprisekan ko....and paksa mana-mana bangla suprisekan ko ngan kek nie..tapi kang takut ko terkezut sampai pengsan lalu berbuih-buih mulut.

makanya....eheeeeh aku suprisekan ko awal2...muahahahahaahahahah
nanti besday girl makan cikit2 jer yer..selebihnya aku, aimi and ayu nak kerjakan...ehhehehe


Me Naughty..me Netty

5 comments:

mamasuri said...

ala....tgk kek ko betul2 bt aku terliur..dah lama tak makan kek ko tu nett...

mummy_ayu said...

comei2....i like!!!

miera said...

hooh.oo..sedap nyer kek... =)

[-suziey-] said...

huhu..aku rasa nk peluk ko la..ekee:D hhu best nye nett!! siyes aku xsngka ko nk surprise kan aku..mmg aku dh tersurprise nih..thanks babe!

aku xleh jamin akn mkn sket jek..hahhaa

mama tisya said...

tkleh tgk gmbr..kena tgu time lunch nanti la


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno