Tuesday, January 4, 2011

Wrapping Paper Calender 2011 - RM 1 satu

Haaaa, pada opis mate aku yang dok tanya, mana aku dapat calender cartoon2 chomel2 nieee..
eheheh senang jer..aku dapat kat kedai depan umah aku..
best ooo kedai tu

macam-macam ada...
Manusia jer belum jual lagi.
ehehehe


 En3 aku yang sebelum nie ada aku buat buku notebook kucing tu
haaa
calender tu aku potong dari wrapping paper ni laaa
harga dia murah jer......

 Kedai rumah korang mesti ada gak jualkan?..
sapa nak sila angkat tangan...eheheheh
angkat jer...tapi aku tak buat apa-apa pun...
harga rm 1.00 satu...

(ayu..aku silap..aku ingat rm 2...rupanya rm 1)
aku dah tepek kat dinding opis aku eheheheh
Me Naughty..me Netty

5 comments:

sis shuhada said...

mak aii murahnyee!

huhuk s0mel sangat sampai kat 0pis diorang xkasi tampal - xkorp0rat katanya!

btw, anda d taG, sila jengah ye.
http://thesomellomels.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

mummy_ayu said...

suka2...aku nak kirim lagi nanti la.nanti aku call kasi tau berapa mau...ma acih!!

anis.farhana said...

akak..kedai tu katne? nak gak TT

notti netti said...

sis shuhada - baiklah ehehe

ayu- ok

anis- kat depan umah k.net jer ehehehe

anis.farhana said...

cute gila kot..boleh tampal kat meja study..hehe...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno