Friday, January 7, 2011

Kengkadang aku feedup dengan Macarons.......jadi, aku ada alternative lain nak jual...muahahahha

Ya...aku kengkadang naik malu gak nak show kat korang Macarons aku yang tak jadi....
aku buat macarons pun belajar sdn bhd. takde cikgu nak ngajor nye...
(ustajah aku pernah cakap, menuntut ilmu biarlah berguru, idok..sesat!)...haa aku la tu yang sesat tu.
Sebab tu macarons aku sekejap jadi, sekejap tak jadi...hancus!!! tak jadi lebih banyak dari yang jadi.

emo jap.

so....aku terfikir, err takde lah sampai aku setop buat Macarons...kang tersedap budak class mate aku yang order after aku balik kursus....aku still buat macarons...cuma lepas aku habis kursus 2 minggu nanti, baru aku on......sekarang tak sempat dek non......kan banyak lagi website orang lain yang buat macarons..kan..kan..kan...

haa apa yang aku fikirkan.....aku dah decide nak tambah jualan baru.......haaa jualan baru tu lah yang aku kasi try pada suziey and ayu dulu. Mamatisya???? haaa..masalah kami dating kat Midv la yang......ehehehehehe camno aku nak kasi ko try??????...................

kalau depa kata ok..boleh jual...aku on!!!.....aku akan decorated cantik2 benda alah tu......yang bebudak 2 orang akan makan nie..just simple decoration jer.......eh! cam bunyi hujan lebat jer???? jap, intai kat luar jap.

oooo..tak...tak hujan, makcik cleaner punya bunyi vacum...muahahahaha

harap-harap ok la mende alah nie.........kalau nak jual......
okee....eh! aku ada cakapkan kat en3 sebelum nie, yang aku nak kencing kan?...ok aku gie toilet dulu.

Me Naughty..me Netty

6 comments:

[-suziey-] said...

bole tapau kan? aku rasa time buka nnti...

mama tisya said...

ok aku paham...aku tkde dlm senarai MV:-p

Diela Zaimi said...

nak tunggu macarons kak net gak...kalo bolehla... ;)

momguess said...

test kat aku lah wey!!!!

Diamilikku said...

nanti share yer nett...thanx ehh...saya dah dapat planner itu...dah mula guna..syiok syiok...:)

firahadifa said...

babe! aku pon nk try gak!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno