Monday, January 31, 2011

Bila budak2 Ofis dah takde kerja......kasut aku pun habis depa kerjakan.....

Aku sesungguhnya sangat baik hari nie, tatkala segelintir yang dah rasa malas nak kerja sebab esok cuti hari wilayah, tapi aku tetap depan computer buat kerja.....tanpa mengganggu hal rumah tangga orang atau bergosip..aku tekun ngan kerja aku nak siapkan brief untuk mesyuarat nextweek. Then suddenly tetiba bilik opis aku diserang oleh 3 orang kaum bapak (opismate aku)........opsss! diaorang tak serang aku, diaorang serang kasut aku.....kesian kasut aku, tanpa belas kesian mereka dipergunakan seperti kasut free show.......jadi lihatlah aksi mangsa (kasut aku) dan pemangsa (opismate aku).


Entahla...akupun tak tau nak kata apa, sekadar memerhatikan dari jarak dekat jer......aku risau teman opis aku nie gayat jer.....tetiba boleh jadi tinggi mamat nie...siapa mamat nie? biarlah rahsia..muahahahha.....

psst- alahh bebudak ofis ramai yang takde, setakat tinggal 3 kerat jer...berani lah dia try...eheheheheh
Me Naughty..me Netty

6 comments:

*Miss Geli^ said...

bahaya tu..

tu ada la sedikit ke inginan dalam hati derang tu...

dah la bontot bulat...
hahahha

CuppyCakeMommy said...

geli plz.habislah kasut jadi besar..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahahha...
aduhaiii funny tul la diaorg ni dah la punggung ala2 ziana zain leh try kasut tu la tu hihihi

~sWeetyy~~ said...

astgfirullahalazim.... tgok dari baju ni mcm aku kenalll... adoiii la.. pe laki aku wat ni kak oi... hahahhahaahhaa.. siap dia balik nt!!!

notti netti said...

sweety- muaahahah bersiap sedia dgn kasut anda! balik nanti paksa si dia pakai jalan2 kat putrajaya tu nanti...muahahahahahhaahah

mummy_ayu said...

ha ha ha..sapa tu wei..lawak sungguh..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno