Tuesday, January 4, 2011

Dah mula setart nulis kat diary/plan/notebook baru daaaahhhhh.....

Salam youlssss!!!
sibuk ke semalam hantar anak ke sekolah??? heheheh
turn aku hantar anak aku ke sekolah sambil intai dari celah tingkap akan bermula tahun depan.
So, masih ada 12 bulan untuk aku yak yak yea....
ok...tapi semalam kan, aku pun sibuk gak dok buat kerja
ehehehehe.....
jom tengok apa kerja aku semalam kat rumah

 Yup! aku dah setart mula menulis kat diary planner baru aku tu. wow! best!!!
(er, kepada yang mintak diary cam nie, sekali lagi aku cakap, diary nie kat living cabin petaling street dah habis, kalau adapun yang dah lunyai and also kepada yang dok kirim tu, aku dah tepek gambo diary/planner kat blog aku...but korang tak balas balik, so aku anggap korang dah ada diary ehehehehe)

seronok oooo dapat tulis kat diary baru
(nie aku penin nie, ada diary 2011 yang dah aku order, tapi masih belum sampai, berapa banyak diary aku nak tulis aaaa??????

 Makanya, secara rasmi semalam, aku meng'totop'kan schedule plan aku tahun lepas
banyak jasanya nie.....time aku nak tengok jadual waktu kelas, exam, tarikh bayar hutang, tarikh tuntut hutang.....besday manusia-manusia kesayangan..............semua aku catat dalam nie
siap kawan akupun sama, kalau tak nampak buku nie atas meja, mesti diaorang tanya....mana buku hang....?? apa jadual hari nie......
(dalam hati aku....see ur belak berry laaa....kata canggih manggih boleh buat schedule bagai, tapi dok tanya aku bila jadual tu, bila ini...bila tulat......)
eheehe, tapi aku pun rasa, kalau aku ada belak berry...liat sikit aku nak update schedule..ehehehe takpun, belak berry tu taknak terima tuan cam aku, sebab memacam aku taip dalam tu eheheh

 Haaa...nie satu lagi,
bersempena aku datang kelas semalam...giler kentang...6 orang jer datang kelas semalam
and giler bawang!..1st time dalam sejarah aku laaa...
aku datang kelas!
(selalunya kalau UITM start je kelas, aku akan pastikan aku cuti seminggu dulu ehehehehe)
tapi betul la, kawan2 kelas aku yang anugerah dekan cakap...
kalau ko dah mula start datang kelas awal, mesti ko nak datang jer kelas setiap hari...
kalau ko tak datang kelas, maka ko akan jadi sangaaaat malas nak ke kelas
dan bila dah start ponteng tu...haaa mulalah nak ponteng sepanjang masa
gamaknya pelajar2 anugerah dekan nie suka kasi kata-kata perangsang panjang lebar yer?
dan hasil dari nasihat tersebut....
ya! aku merasai aura itu, dan aku tak sabar nak gie kelas hari nie...
sungguh!!!
lihatlah notebook aku...?
aku dah tepek kelender comel kat notebook kucing tersebut

and semalam dah selamat aku rasmikan dengan subject pertama
dan disebabkan 6 orang jer yang datang kelas and nama aku jer cam pelik
so, lecterur tu cepat jer hafal nama aku yang menyebabkan aku terpaksa menjawab soalan dia
adeh....dah le skema...kelas start at 8.10 pm to 10.00 pm
memang tepat pukul 10pm laaa dia habiskan kelas
(kita dok xpect kalau kelas pertama, sesi kenal2 kan? and will habis awal)
tapi apa-apapun, aku xcited pagi nie..sebebanya??? 
akupun tak tau

daaa, jumpa lagi.
Me Naughty..me Netty

4 comments:

ch@ said...

tengok diary kakNett, kita terlupa bawa diary kita, huaaa.

[-suziey-] said...

ooo ko gunting calendar wrapping paper tu lekat kt situ ek..hmmm mcm best la hobi ko ni.sbb aku suka yg jenis2 creative ni..tp aku mls wei..how???

notti netti said...

ch@ - ehehe tak dapat nak nolong ehehehe.

suziey- aloh, ko kalau aku tolongpun, ko malas nak nulis, camne nak buat tu ek?...aku boleh jer tolong lekat2kan...tapi kalau lekat and ko buat simpanan bawah meja jer..tak guna gak eheheheheh

mummy_ayu said...

sama je idea, aku pun nak potong calender tu tambal dlm buku kucing tu, tapi lum sempat lagi...tolong leh? he he he..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno