Wednesday, January 26, 2011

Laptop saya diserang makhluk ganjil......seyes kaget satu ofis sehhhh.....

Memang panik satu ofis uuuuu...
kelam kelibut dibuatnya, sorang-sorang masuk bilik I nak tengok makhluk ganjil nie...
sib baik ramai yang tak pengsan or histeria.
Mc D pancake yang I beli pagi tadi (I letak atas meja I) puuuunnnn tak senang duduk,
terpaksa agih2kan kepada ofis mate yang tompang masuk tengok makhluk ganjil nie dan sekaligus tompang cilok pancake nie......eheheheh
Pancake yang i belikan kat Oyat pun kena agih2kan ehehehhe

Tapi I suka makhluk tu...sebab kaler pepel and tertera nama I,
so..takde lah terkejut sangat....
walaupun pelbagai persepsi kurang enak dari pelbagai pihak...
ada yang kata toyol belaan laaaa, menatang tak pakai baju laaa, hantu belaan laaa
tapi..aku tak kisah...
sebab makhluk nie ada nama aku
kena nama makhluk nie sama ngan nama aku
tapi apa-apapun...aku suka menatang nie......dan terima kasih kepada tukang hantar tuju-tuju makhluk nie kat aku......ehehehe time kasih yerrrr......aku dah upah ko McD.....kih kih kih...

okeee...passs nie sambung makan dominos pizza semalam
(semalam ada party pizza kat opis)

yahoooooo.....

 
tengok tu...nak visit blog BFF punnnn makhluk tu tenung aku..camno nie..
nak suap pizza pun terketar2 haaa....
 

Me Naughty..me Netty

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

ahha
aku dah agak dah
ko mmg kan?!
pagi - pagi makan lempeng sambil ditenung tajam oleh makhluk tu pun ko rela!
ahaha....

kakchik said...

assalamualaikum nett.
memang ler nett ni notti.
ingatkan apa ke bendanya tadi.
eheh.
dapat gelak di pagi hari ni best gak.
thanks nett.

mummy_ayu said...

ha ha ha...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno