Tuesday, January 4, 2011

Aktiviti Cuti Jumaat Saya Minggu Cuti Lepas.........(apa punya tajuk daaa)

Saya sebenarnya tak berapa faham sangat tajuk kat atas tu.
tapi apa yang nak saya xplainkan ialah,
Apa aktiviti saya di rumah jumaat lepat
itu jer...

okee...saya buat Macarons untuk makcik sedara
anak dia buat majlis cukur jambul and aqiqah
so.....I buatkan dia Macarons
which I tot nak kasi free jer
but then My SIl (as part planner) kasi jugak duit
dia kata biznes is biznes
tergamam den....
ehehehehe...dapat gak tetiba duit.
^_^


Haa...dialah yang start letak harga RM1.80sen
sebabnya?...ehehe dia kata Macarons I lebih besar dari The Whisk
sedap tak sedap tu? I tak tau lak...eheheehe
and I nak buat packaging Macarons yang cantik
I suka presentation yang menarik ehehe
nanti I tunjukkan kat uols yer...
this week tetibalak ada tempahan nak 50 bijik.
(yang I dah janji nak kasi freee tu, tunggu eh?...tengah dok fikir, selamat tak nak pos)
memandangkan baby yang nak jadi mangsa cukur rambut tu gegirl
so tema adalah pink.
termasuklah cupcakes di bawah nie

 Risau benar my aunty
takut kalau menatang kat atas tu berak
eheheh, kalau berakpun rasa cekelat eheheheheh

and nasib jugaklah I memang dah sedia beli souffle cup pokodot pink
sooo kenalah dengan tema...
nasibbbb....
nanti i tunjukkan gambar buai aqiqah tu, very the cantik tau.

Me Naughty..me Netty

13 comments:

[-suziey-] said...

eh aku listed x utk yg dpt free macaroon lagi..hahahahaha:p

notti netti said...

SUZIEY- MUAHAHAHA, KALAU ADA LEBIH..MEMANG AKU KASI. YANG TERDEKAT JER...KO PUN MASUK COVERAGE WIRELESS AKU EHEHEHEHEHEHE....

SyaNa said...

kalo open order btau tau
bleh aku suh erryn tlg amikkan

mama tisya said...

aku mmg tk msk la ye:-p

mama tisya said...

tkpe2 aku phm..aku di luar coverage:-p

mama tisya said...

so ko jual rm1.80 la nanti ek

mummy_ayu said...

wei..jadi la ko punya macarons tu? and the cuppies..sgt la tomei..

mama tisya said...

eryn tu aku tau nett...yg syana ckp tu..kot2 ko tktau:-p

notti netti said...

Syana - okee..kalau net open order, net bagi tau yer.

notti netti said...

mama tisya- utk ko no hal nye..aku jual rm seringgit muahahahahahahhahhahahahhaha..gelak jahat muahahahahahahaha

notti netti said...

ayu- yer.. setelah beberapa adunan.........hancus..akhirnya jadikkkkkk

mummy_ayu said...

Net,,kena tag kat cini..
http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway-by-heze-suze.html
tgk hadiah dia..ada dlm wishlist ko.he he he...

notti netti said...

mama tisya- bukan ko ker?......muahahahahahaha

ayu- isk ko nieee.....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno