Tuesday, January 4, 2011

Jom Tengok Persiapan Majlis Aqiqah/Cukur rambut Anak Aunty Saya - Pink youuuuuu.........

Hari Sabtu lepas, I join tolong my SIL settlekan sikit-sikit Majlis Aqiqah kitaorang punya Aunty punya anak ehehehe..ayat ntah apa-apa.

Haaa...yang besar gabak nie...VIP nye door gift
I cilok kat fesbok my SIL

 haaa nie door gift untuk para tetamu
I baru tau camne nak buat bunga tisu atas tu.
senang jer rupanya.

 Bila tengok kotak nie
tetiba lak teringin anak gegirl
sob sob sob

 Amacam, cantik tak buaian nie
aloo teringin nak.
Siapa yang berkenan, boleh inform yer
Harga dia 1k
tapi orang tu kata depends pada budget kita.
siap dia belikan kelapa awal-awal tu.
 Seyes, cantik gila
i teringin gak nak duduk
tapi..........lemak di bandan tidak mengizinkan..
nasib laaa
 Sekali dengan buku yassin sekali..
menariks tak?
 Barang-barang yang terdapat dapat door gift
ponnn menariks jugak..
suker..suker...

 Haa...nie botol air complete with stickers
and tin-tin yang dah diubah suai.

buat ala-ala candy bar gitu
cantik tak pom-pom tu??
I tolong kiraikan...eheheheheh

Haaaa....yang nie...dessert table dia
tu..tu ..nampak tak macarons I yang tinggal separuh tu...
nampak tak cuppies I...eheheheh

Haaa...nie my aunts punya anaks..and cucu
so sweet
nak anak pompuan!!! uwaaaaaaaaaaaaa

Me Naughty..me Netty

14 comments:

mummy_ayu said...

wah..sgt la grand ..class gitu...

nur rabiatul adawiyyah said...

net, kat mane dier booking semua tu?leh bg laman web nye tak?cantiklah...

@e_da said...

fuhh semua cantik2... bertuahnya si anak.. kalau ada bajet takde hal kan..

SyaNa said...

cute nye buai
best la majlis ni
tgk gambar pn tau best
huhu

notti netti said...

nur rabiatul - halamak, saya pun tak berapa tau...yang saya tau semua dibuat oleh party planner..aka my sis in law. ehehehe

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

mak aiii..class tul majlis ni..semua pink cantikkss..apa lagi nett usaha tangga kiejayaan..nk bby girl kan hehehhe....

*** dgn penuh harapan harap dlm perut daku ni bby boy huhuhu teringgin nk sepasang **

[-suziey-] said...

amboih grand btl..haih..klu ade duit n mampu ok la..

Oyat Ceritera said...

Wowweeee.... Gorgeous!!! nak blajar jugak wat pom-pom tue...

momguess said...

cantik gile!!!
jom sapa nak buat ank ngn saya
opsss

adrizajamil said...

salam...boleh tak tanye your SIL supplier doorgift ni??? kalau ade website ke? cantik giler!!

notti netti said...

Supplier door gift?..ehehe my SIS buat sendiri la....kotak tu beli kat kedai kek (tetiba jer ada kaler yang diingini), bunga tu buat sendiri...senang jer.....riben beli ehehehe.....yang isi dalam...tin tu tempah rm 3 ringgit satu tin, lagi apa ek?.....yang baby carrier kecik tu beli........:)

notti netti said...

oh! kalau door gift yang lagi satu tu utk org biasa..(yg saya ckp tu 1st doorgift for vip)....kalau yang kotak cam paper bag tu...kat...jap nanti saya tya my sil eh...kat internet jer beli...

adrizajamil said...

ooo.... sangat kreatif! btw, dah tanye ke blom? dalam tin tu letak ape? coklat ke?

notti netti said...

hi, dalam tin tu letak kerepek :0....halamak kotak tak tanya lagi, kalau u minat, just call my sis in law (zareen 012-2577041)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno