Tuesday, January 25, 2011

Terjumpa gambar nie......TEKA MANA SAYA????

Nie gambar tahun 2003/04...time aku sibuk training.....baju tu ialah uniform nak keluar bandar......kaler kelabu.........
Cuba Korang Teka...Mana Aku???

oh ya..time nie berat ideal aku...60kg tanpa berganjak walau 1 kilo pun.......sangat jeles dengan aku tahun dolu-dolu.........

Nak dapat badan cenggini, aku kena lari berapa belas padang kawat....time tu, suruh la berlari berapa pusingan padang pun, laaaagi aku suka...sebab badan tengah cargas...demam oratpun dah lepas......
nak suruh aku climbing KLCC pun boleh
(PENTIPU!)

bila aku tengok foto2 nie...
aku terfikir....
'
'
'
kesiaaann aku tengok aku yang sekarang nie....


Yang nie pun gambar taken time training gak...
time training tahun dolu-dolu..sebutlah apa bidang kerja
semua kitaorang terror buat...
dari jadi penanggah, tukang kasi bunga telur, tukang pegang bunga mangga, tukang solek, tukang makan, tukang cuci longkang...tukang menari, menyanyi, emcee, carik jodoh....cakap jer.....semua bereh!
buat kek jer belom pandai time nie!

gambar atas tu kena paksa menari
kesiaaannnnnn....tapi best....sebab tukang solek best!
Teka!! mana saya!


Haa..gambar nie with my BFF 
tahun 2005
kat ofis kitaorang.....kitaorang nie cam belangkas! belangkaspun tak macam kitaorang.
keluar sama-sama, makan sama-sama
tapi yang bestnya ngan Mummy Ayu nie, dia tak suka kutuk orang gila-gila..
dia cuma suka kutuk kurang gila jer....aku jer yang suka sambung-sambung kutukan dia
yang membuatkan aku tetiba pegang watak antagonis di sini.

Time nie aku lupa, Ayu dah preg ker belom...
rasanya belom kot.....tak silap time nie dia tengah bertungkus lumus ngan tok laki dia.
...ehehehe...
.............

okee lah...saje je nak show off gambar nie...saban hari aku rasa pinggang aku makin menyihatkan diri...kaget seh....isk...benci.....

Me Naughty..me Netty

4 comments:

mummy_ayu said...

kalu betul teka ada hadiah tak? he he he..lawak tul tgk pic ko yg 1st tu..jauh beza dgn realiti sekarang....ha ha ha..aku tak kutuk nie, yg benarrrr....

zh-ena said...

ok ena teka tau
gambar 1st - no.2 dr kanan
gambar 2nd - no.3 dr kanan

mcm maner betul tak :D

notti netti said...

zh-ena- muahahahah betoi-betoi, tapi tak dpt hadiah! eheheheh

ayu- ko kan suka kutuk separuh giler ehehehhe

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hehehe ayu tul wajah dulo2...
tapi skang pun sweet gak hehhee


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno