Wednesday, January 26, 2011

Jom Kita Kira Umur sebenar Kita...kat Sini!

Ya...tengah rest nie, aku tergerak hati nak mengira umur sebenar aku, base on cara pemakanan, persekitaran and seks........kiranya gaya hidup kitalah!.
So, aku bertandang kat satu laman web yang amat menarik nie..gambar baby bersuara orang tua lagi tu...awwwww baby tak pakai baju, so sexyyyyyy!!!!

ok, untuk mengetahui umur kita yang sebenar-benarnya sama ada lebih tua atau lebih muda, uols perlu answer beberapa question yang logik merangkumi tabiat pemakanan (ko failed kat sini NET!), kesihatan dan cara hidup.


So...mari kita mulakan...


Baby yang sexy tak berbaju but bersuara lelaki tua tu namanya ARLINO. Sapa mak bapak budak nie..? sanggup dia biarkan anak demo tak berbaju....nak seksipun bertempatlah...


Seterusnya tanpa perasaan serba salah, baby nie akan paksa korang taip ur umur.....aku jujur kat sini....iyer lakan namapun nak tau umur sebenarkan? kan?...

haa..aku dah bagi tau umur aku...jujur tak aku???
Arlino tengah berinteraksi..oh! ya....beliau boleh speaking in 2 language...omputih and brazil (korang boley????)


 budak kecik nie kengkadang comel....kengkadang idok...pakat kenangkan suara jantan garau jer...aku anggap tak comel....isk!


haaa..ini lah kad-kad yang perlu korang semua jawab soalan dia. Senang jer soalan tu, takyah baca bukupun....relax  jer jawab...bak kata, sambil makan pizza pun boleh jawab.........

 E'eh!...relaz lak ko...aku kat sini beriya2 menjawap setiap soalan ko..........time nie budak kecik nie tengah bagi ceramah free kat korang...ko dengar jer la sambil makan pizza.......bukan effect apa2 pon....
jangan risau...budak kecik nie tak nampak ko makan.



 Haaaa....dah keluar dah result aku.........see..see...korang nampak tak????? aku tua 1 tahun dari umur sebenar aku....isk....sib baik setahun..kalau 11 tahun...nangis aku......haaaa korang nampak tak kat petak pink tu.....dia tulis apa???

Haa..korang nampak kan?.......so sekarang nie aku bertekad untuk makan banyak tapi perlahan-lahan...boleh???? ehhehehehehehehe......

So..korang yang nak cuba....sekejap jer buat, tak sampai beberapa minit, makan lagi lama oooo dari jawab soalan nie....
berminat???
sila ke
'
'

korang pasti berjumpa baby suara orang dewasa nie...
laman web nie best!!! siapa sangka korang lebih muda atau sebenarnya sudah TUA sebelum usia?..kan?...

oh ya, diingatkan, laman web ni hanya sekadar rujukan jer...jangan la pulak bila korang dapat result umur korang 20 tahun lebih tua dari usia asal korang....korang dah mula jadi panik and terus jumpa doktor nak buat plastik surgery...
jangan deknon..jangan.....
apa-apapun dapat nasihat doktor dulu or pakar diet..okey!!!!

aku dah tua setahun! yeay!!!! (NANGIS T_T)
Me Naughty..me Netty

7 comments:

mummy_ayu said...

wei..ko tak busy ker? relax je...meh tlg aku kat sini..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wahhh nk try hehehe mana tau muda 10thn dr umur skang kan hhehe

Diela Zaimi said...

kak net...dh buat dh...best sgt...hehhe....sy buat entri pasal benda ni ek kak net...nak share dgn kawan2 yg lain...tqqqqq.... ;)

afni+hafiz=dani said...

cute je.. =)

mummy_ayu said...

kena tag kat sini...
http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/01/mama-kyra-1st-ga.html

notti netti said...

oke diela...mmg utk di share2 kan :)
ayu- ko tag aku?..ko tau tak betapa busynya aku eheheheh

cikpia said...

i'm 4 years younger!!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno