Wednesday, January 5, 2011

Semalam aku risau giler....aku sorang jer datang kelas, lecturer lak, lelaki...lebih kurang umur aku jer......uisshh....

Sebab semalam hujan lebat, banyak pokok menyembah bumi (bukan lailatulqadar eh)
so...baik punya alasan korang (my classmate) bagi alasan tak ke kelas
cuak gak aku nie sebab 6.15pm takde lagi bayang-bayang muka member. kelas yang nunnn jauh kat tingkat atas tu sunyi jer...sekali sekala dengar bunyi tet tet tet berulang kali (bunyi aku tengah dok sms classmate aku).
Then datang sang lecturer yang muda...haaa sudah, aku cuak sikit kalau aku sorang jer student dalam kelas....aku takut dia tanya macam-macam tentang previous subject. Akukan pelupa..urat banyak putus......(baikkknye alasan salahkan orat)

Tapi then, sampai la sorang member aku..sib baikkkkkkkkkkkkkkkkk....so kelas berjalan lancar dengan 5 orang student jer datang. Bagus tak student PLK??????? ehehehehehehehehehe

so...apa yang nak aku borakkan pagi buta nie.....gambar Macarons yang aku and My SIS baru upload kat fesbuk....memang lajuuuuuuuuuuu jer orang nak order without bertanya. Cuak jugak aku. Sebab aku amik order untuk kaum kerabat aku jer dulu.......tetiba semalam ada 3 sms (tengah malam lak tu...sib baik tak buat project) sms tu semua nak orde 13 macarons vanila 10 macarons pink, 5 biru, 5 soft green bla..bla..bla...aku baca sms tu baru pagi tadi sebelum mandi....terkedu jap.....makkk aiiiih....aku beelompun bukak order....dasattttnye permintaan. Siap cakap bini dia mengidampun ada (nie yang buat aku serba salah nie).

Terima Kasih untuk kalian yang sudi nak order dengan saya..TERHARU sebenarnya.....
tapi apakan daya, buat macarons nie takde la senang macam masak mee maggie
perlu ambil masa....tak bolehlah, hari nie letak order, esok nak ambil,
sob...sob...sob....kalau I nie suri rumah
takpe.....
sob...sob..sob...
nangis mintak simpati

Bekas untuk isi macarons tupun, I tengah dok buat sticker. I guna tin besar.
Suka teramat-amat sangat, bila bab-bab packaging nie............
I suka packaging yang cantiks!

I ambil dari fesbok my SIL...sebab dia party planner....yang macarons tu laaa I buat........
Memandangkan dah ramai nak order....meh sini I cakap......I jual RM1.80 satu, tapi min order 25 biji yer......tapi kalau order lebih dari 60 bijik, I kasi murah la cikit.........kalau nak order......I start bulan FEB...sebab nextweek 2 minggu I kena gie kursus......harap maklum...muahahahaha.


Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

dasat mlm2 dpt sms order:-p bagus2...tk sia2 aku promot...leh dpt komisen kn...hehehehe

[-suziey-] said...

ok aku nk order tp xnk bayar! eekekkeke

notti netti said...

mama tisya- ko kena promote lagi giler..baru aku kasi komisen separuh macarons ehehehehe

suziey - buleh-buleh dapat free..tunggu laaaa turn keberapa-berapa......lama lagi tu..ikut barisan eh...

Diela Zaimi said...

kak net...camne nak order?? kalo duk jauh leh ke??

notti netti said...

diela- hi, buat masa nie..full la diela and somemore nextweek k.net kursus 2 minggu. after balik kursus baru open order balik :)

Diela Zaimi said...

oh yeke...emm okla kalo camtu...tq


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno