Monday, January 24, 2011

KISAH KURSUS AKU MINGGU LEPAS...- kisah daftar kusus, kenal kengkawan n seluar track! part 2

 Part 2

Aku nie memang lahir kat Ipoh,Perak
but bila tanya ULU KINTA...aku tetiba ngaku aku beranak kat kota bharu, kelantan...
muahahahah
sian kawan aku aka driver...kena google map U.K
Nie drebar aku, teman sebelah katil, teman sebaldi, teman makan dll

Tapi sebab dia ada gadget canggih bernama GALAXY TAB
maka sampai jugaklah kitaorang kat ULU KINTA tu....
terkenang aku zaman pusat latihan dulu....so...semangat nak kurus nie....

bukan kursus yaaaa..K.U.R.U.S!!
Makanya, sampai jer terus daftar and masuk doom...sebijik zaman training dulu....
kami orang pertama (wanita) sampai kul 4 petang..dah berebut katil....
pilih yang dekat ngan toilet and kipas and katil yang best!
 (best ke katil training????)
then kami keluar jenjalan dulu, makan2 angin kat sebuah tempat yang best giler laa...bernama
GIANT.....muahahahahah so far itu jer sopping komplek yang aku nampak.
then ternampak MCD.....wah!!! berbunga2 sistem peranakan aku.....
So, shooping menggila apa yang patut kat giant and Mc D

balik je ke doom...dah ada peserta-peserta wanita...
aku kira cukup 9 orang termasuk kami
sikitnyeeeeee..........previous kursus aku dengar, dalam 40 ke 50 peserta wanita..
takpe lah tak kisah...janji kawan aku n aku senior...muahahahhaah
biasalah 1st impression...mesti yang buruk2 jer...
aku and member drebar aku nie dok fikir..
sombongnyeee junior2 nie....tegurlah...
kami dah tegur dulu.....salam-salam dah...
aku rasa cam nak bukak jer burger MC D kasi diorang terharu nak salam kitaorang....
tapi risau pulak tak cukup untuk aku makan..aku kan tamak haloba bila bab-bab makan segera nie.
Tapi adalah jugak 3...4 orang datang salam and tanya skuad berapa.....sambil menjeling burger MC D tersebut......tapi aku tak offer pun..sebab aku nak makan burger tu malam nanti...muahahhahahaaha
So.berakhirlah satu malam yang penuh syak wasangka......eheheheeh

Me Naughty..me Netty

2 comments:

Qaseh said...

amboiii bukan main semangat lagi pergi kursus tu...

[-suziey-] said...

cis..ko mmg..bape ketul mcd ko beli? kesian org yg jeling mcd ko msti lap2 air liur tahan lapar..hahaa


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno