Tuesday, January 4, 2011

Warna-warna yang korang boleh pilih untuk tema majlis kahwin, majlis aqiqah, birthday anak and apa-apa majlis.

Yup, aku begitu rajin sekarang, 
disebabkan rajinlah aku berusaha cari kaler yang sesuai untuk korang choose
kalau-kalau korang nak buat majliskan...
takde la nanti baru nak terfikir or mencari-cari.

Hopefully it will help
so..ini adalah kaler yang sesuaiii kalau nak dicombinekan
silalah tengok
semuanya aku search kat laman web 

 
 
combination kaler ijau and pink
dah selalu orang buat
adik ipar aku kahwin pakai baju kaler nie
cantik but still boleh digunakan kaler nie...
ceria jer.





Haaa...nie ala-ala Pink Terkejut la kan (shocking Pink)
bila pink tercombine ngan oren
punnn cantik
terkejut-terkejut semua tetamu
takde la mengantuk sangat kan?

Haaa....this one I loike!
siapa kata hitam tak leh kawin ngan kuning???
gambar nie cakap BOLEH! what....
ateee...teman orghang peghok...
teman suke ler....



 haaa nie pulak kaler yang selalu aku tengok orang guna
bayi biru (baby blue)
kira memang hot la kaler nie
nampak cam orang berduit jer kan? kan? kan?
so orang tak berapa nak ada duit, sila guna kaler nie ye...
kasi nampak up sikit...muahahahhaha

 Haaa..aqua pun famous gak sekarang
nampak cam beauty with brain
ehehehee pepandai aku jer
naikkk jer seri majlis pakai kaler nie
and pf coz kalau baby or pengantin pompuan pakai kaler nie
so sweetttttt!
sekali lagi, aku nak baby girl!


 combination kaler peach and beige pun shantiks uolsss!
lembut jer kan?...
sesuai kalau akad nikah or panaskan rumah (house warming)
I loike cikit2 too..

haaaa....kalau oren lawan aqua pun cantik kan?
selalu orang lawan kan aqua dengan cekelat
tapi, apa kata korang buat pembaharuan lawan dengan soft oren
meletopss!!! uuuuu.

aduh! lomantika di amoi ooooooo

okeee cukup dulu lah kaler buat masa nie
aku dah RABUN WARNA nie...
kang aku tak tau bezakan
mana satu kaler kete aku and kale kete bos aku (kete dia baru, beso giler)

okeee....diharap dapat membantu korang..
chiow cincaw....

psst- gambar tu ada gak aku ambil dari Mr- Yahooooooooooooooooooooooooooo.........




Me Naughty..me Netty

3 comments:

momguess said...

motif ko?
berangan nak suruh laki ko kawin lagi ker?
tettttttttttt
hahahha

mama_umar_maryam said...

eh, nk buat majlis ape plak lg nih?hehehe

notti netti said...

momguess - taklah, aku nak suh ko pilih sendiri kaler utk ko kawin...

mama umar - xde..saje jer kasi kaler utk korang matchkan utk majlis korang


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno