Wednesday, January 5, 2011

Burrrppp..alhamdulillah...dapat breakfast free....dapat top up free......terima kasih eheheheeh

 Tinkiu My BFF for tapauing breakfast chicken sandwich and meehon homemade....sangat teruja...cedap!!!! xpecially sandwich tu..tak share langsung ngan member opis...ehehehehe


tankiu Oyat Yaza my officemate sebab tapauing and makan sesama murtabak, cream caramel, telinga keling untuk kita breakfast sesama tadi......aku sempat snap telinga keling jer.....yang lain hilang serta merta kat dalam perut kita..kan?kan?kan?....

Terima kasih kepada kesayangan sebab sms no prepaid....tergezut bila dapat prepaid free..muahahahahahaa.....suka...suka..boleh talk banyak2 ngan 1st son.....dengan starbuck latte buang kredit jer kalau suh dia bercakap..takde suarapun yang keluar (budak pendiam itu)...........

ehehehehe............TERIMA KASIH sekali lagi......................muahahahahahaha............
Me Naughty..me Netty

3 comments:

SyaNa said...

murah rezeki di pagi hari ye

mummy_ayu said...

wah..murah rezeki yer..

momguess said...

stim aku tgk bihun tu!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno