Friday, September 30, 2011

Baru Dapat Keluar Jenjalan Dengan BFF After Raya.......

Wah! tak hingat punya jalan tadi..macam dah lama tak melawat Midvalley.
makan kat madam's kwan pun laju-laju, sebab dah tau menu apa nak makan since dalam kereta lagi...tak payah buang masa nak go tru satu-satu tajuk menu.....and terkinja2 nak pilih air apa...
nah! ko..hambik..duduk2 terus panggil pelayan and order kuew tiew 2 and ais lemon tea 2.

then jenjalan beli barang cikit

haa cilok kat blog mummy ayu. dia beli banyak....net beli sikit jer...tapiiii beg dia beso pulak...


see..beg plastik je beso....dalam kecik......yang big apple tu, nak bawak ke kelas petang ni....nak bagi kengkawan kelas makan..biar diaorang gemuk and aku kurus! muahahahahahahahahaha........



harap-harap budak kelas suker laa..kalo tak suka..sila buat-buat suka........budak-budak kelas aku ni rajin makan.....eheheheheheh cepat laa beso...wahai adik ku..eheheheh..korang tunggu kak Net bawak donut shushi ni eh..sila bentang karpet mewrah!

oke itu jer..sonok kuar dengan BFF..gossip pun best....terkangkang terkoyak pon best....
BFF kasi keijinan aku beli kasut offer murah kat sembonia......eheheheh diaa yang pilihkan....suker...suker....1st time dia berkenan apa yang aku nak...ngeh ngeh ngeh.......
hutang satu kasut lagi ...mummy ayu....hahahahahahah

ok...gie buat kerja Net...bos jeling tu.
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mama tisya said...

mcm lamo benor tk jmpa..sakan soping

mummy_ayu said...

suka..suka... :-)

Amy ~ sungguh..lama tak jumpa, tapi gossip hari2 la...

nick dot anis said...

wowww sonoknye

[-suziey-] said...

OIT XAJK AKU PONGGGGG! MENCIK!

WEI AYU XRESPONSE PN..JADI KE X SUSHI?

zh-ena said...

rasa mcm dah lama tak mkn donut big apple nie


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno