Friday, September 30, 2011

Sekerap Mana Kamu Shopping BRA kamu?....

hmmm...aloh...be sporting la kak non......
saya tak eksposepun gambo ghairah-ghairah......sungguh! saya takkan publish gambo seksi pompuan ngan baju dalam pagi ni....
so...bukakkan kotak fikiran kak non buat pagi Jumaat ni ya?...

hmm, topik ni terlintas bila aku soppin baju kecik ni minggu lepas......UO kat Petaling Street tu kan dah nak totop, so aku borong la takat 10 helai bra Audrey.

bila fikir-fikir balik, hmm kekerapan aku beli bra tak macam kekerapan aku beli kasut and bayar hutang kereta. Hmm kenapa ek?....ke sebab bra-bra yang aku beli dolu-dolu jenis yang berkualiti so susah nak nampak rosak......ok Pentipu!......ada yang dah terburaipun but still aku pakai. Namapun pakai kat dalam, kalau pakai kat luar...haruslah tukarkan....ada tu siap aku ikat simpul mati lagi sebab cangkuk bra dah tercabut.

Aku ni memang payah sikit nak beli bra baru...tapi dah aku beli kelmarin 10 bra....hmm macam seronok pulak. Lepas ni nak beli kaler itu ini begitu begini. Tapi aku ikut kepada mood amoi yang tukang jual bra tu la....kalo dia rajin carikan untuk aku....memang banyaklah aku beli...kalau takat aku tanya, "you tau my size tak?"..then dia balas acuh tak acuh...and bila aku belek-belek bra and muka amoi tu macam pandang aku hina dina sebab dia kena susun balik bra tu elok-elok..haaaa kalo perangai cenggini, jawabnya aku tak beli sehelaipun laaa.........

Tapi bra yang paling aku pernah beli, dah arwah dah pun bra tu......bra Wacoal, time tu ikut bapak aku ke Thailand  Kat sana syurga bra...kalau kat Malaysia takde lagi style tu...kat sana dah ada dah and murah-murah..seyes cakap...berkualiti jugak. memang best...tapi nak buat macam mana, dah arwah lagipun aku mengalami proses tumbesaran yang mendadak......mana muat dah kak non oiii.....

So...berapa kerap korang beli bra korang?????

ok kak non...as promise saya tak tunjuk gambo seksi...saya tunjuk gambo nie jer..kalo kak non rasa menatang berbulu ni boleh menaikkan nepsu syawat somi kak non...saya mintak ampooooooon sesangat. tak tau nak cakap apa dah......sila kak non ternak bulu dibadan yer.




psst- tadi kemas almari terjumpa ada satu jer lagi premium beautiful set yang belum dibuka. Ada sesiapa nak beli tak?...saya jual dengan harga RM800 cash (dengan kebenaran tuan punya barang). tapi saiz kecil laa kalau tak silap.


Me Naughty..me Netty

8 comments:

Lyana said...

hehehe...sy shopping bra..3-4 bln skali..skali beli 3-4...beli kt JJ jer...scarletnyer brand jer...snang..dia dh siap hanger..pilih sndirik jer...harga pun murah..10 hengget jer....

rozila said...

salam nett............sy dh lm jd 'ur silent reader...tetiba pg ni u mention pasal nk jual PB rm800, murah 2. Cam mnt jer....bley tau size brapa x? email saya ZilaOSC@yahoo.com.
mmg dh lm mencari....

notti netti said...

ok rozila- nanti net check size berapa yer....tapi bukan size beso.

azelyusoff said...

shopping bra ni kadang-kadang susah gak. sebab tu prefer beli dari brand yang sama, pattern yang sama. cuma color jer lain2. keselesaan tu penting.

kalau tersalah beli, bazir jer.

Alycia said...

sejak pakai pb, dh jarang beli bra ehhe..

rozila said...

salam...nett, zila lagi.....i tggl no phone lah....senang u nk gtau k. 0129384744 (btl2 minat nih...) hihihi

notti netti said...

alycia- kamu sudah kurus okey!!

ok rozila :)

zh-ena said...

ena stiap bulan pasti beli bra 2 helai..tak tahu naper tapi mesti nak beli jugak


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno