Monday, September 19, 2011

Cantikkan laserCut favor Box ni...? hmm mana nak cari lesernye????



Cantik tak?...hmmmm...aku takat nak buat favor box satu ni senang jer..masalahnya nak ukir or potong ikut design atas tu..uishhh bikin naya...silap hari bulan boleh terpotong jari ni.

tapi, bila tengok kat blog omputih..mesin diaorang macam-macam rupa...best pulak aku tengoknya..
hmm...cantikkan?..kan?

adoi...nangis mak ni ha...takde ke jual lasercutting yang beso notebook jer?...yang aku tengok size meja pimpong haa....mahal tuuuuuu pensan lagi mak ni nyah?!


Me Naughty..me Netty

1 comment:

anisalya said...

cantik gila boxnya. mcm teruja pun ada jugak. kalau la kita pun boleh buat hari2 benda macam ni kan.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno