Monday, September 12, 2011

Tak seronok pulak bercerita tak letak gambo....

Hmm..sebabkan takde camera ni........aku sengaja postponekan nak kasi kek and goodies bag untuk kawan-kawan Al Imran kat taska. Aku postpone ke nextweek. Khamis ni aku balik melaka and siapkan 17 goodies bag and buat kek sekali...camera???ehehe pinjam DSLR bapak aku punya dulu..kot-kot leh buat harta sendiri..or bapak aku kesian kat aku sambil tercakap..."ambik jer laa DSRL abah yang baru beli ni...kesian anak abah takde camera, siapa lagi nak guna camera tu kalau tak anak abah..... "..eheheh..konon...macamlah bapak aku nak kasi aku DSLR dia yang baru tu...ehehehehe. Mesti dia cakap "belilah sendiri!" muahahahhahaahaaa

Ok, apa-apapun....buangkan perasaan sedih...hidup ceria harus dikembalikan...wishlist akan diupdate......camera baru akan menyusul......usahaaaaa...apa-apapun, bayar yuran uitm dulu..ok?...


Me Naughty..me Netty

7 comments:

mama tisya said...

camera murah2 skarang ni....mmg tk best tkde gmbr..tk ceria gtu

notti netti said...

betoi tu..tapi murah-murahpun kena tgk gak..takmolah yang cikai....eheheheh..aku cam target DSLR..tapi kang tak muat beg.

mummy_ayu said...

amboi..camera2iasa tak nak..dslr jer..tapi ada kan camera yg macm dslrtapi kecik je..color pink pun ada..

mama tisya said...

ko bli yg ala2 dslr...ada dok promo skarang lumix panasonic...

Nad @ MamaZakwan said...

kene + lagi 1 wishlist lagi la kak nett..beg bg muat dslr skali, hehe

fazilzura said...

doa2 ler dpt dslr pree ye

Diamilikku said...

ada camera baru panasonic tu macam cun jugak..kecik tapi ada lense bagai...try survey tgk..

*sabar ye nett*


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno