Wednesday, September 28, 2011

Humakkkaiiii terkejut gile aku tengok BE sendiri.....

Ok..ok...
sila kasi laluan untuk aku mempropagandakan diri

Aku ni spesis jarang nak check duit nuffnang aku.....sebab tau banyak tu je harga seunit Nuffnang aku..ehehe dah macam saham lak.

Tapi tadi tetiba tergerak hati nak cash outkan duit nanag aku.......
so...aku bukak jer..melopong aku...maaflah aku ni selain jakun tengok kasut-kasut kat C&K...aku jakun gak bila tengok BE sendiri......

ada sembilan BE...tu yang terkujat tu..
nak kentutpun aku hold dulu....sanggup kira dua tiga kali..betul ke BE ni yang ada kat blog aku
mostly blog kek...yaa.....time2 nilah.....camera takde nak snap gambo pavlova, gambo kek, gambo cupcake kawin.....adui lahhhhh........si Norkiah pulak time2 cenggini nak merajuk, snap gambo boleh..transfer ke lappy tak bleh..nyampah mak...!!!

AKU NAK CAMERA!!!!!!!!

apa-apapun...terima kasih nanang! saya jarang ucap terima kasih pada kamu...
saya sayang kamu laju-laju!!!!!!
selaju buaiyan yang dihayun oleh Gajah!
melayang-layang gitu.
I lov Nanang!!!!!

Me Naughty..me Netty

9 comments:

Mama Zharfan said...

giller byk tu! congrats!! kena upkan UV kat blog kek u lah utk make sure BE tu masyukkk :)

mummy_ayu said...

wah..best tu..

mama tisya said...

dasat..byk giler BE ko

mommyYen said...

ayooo Nett..memang kaw-kaw lah BE u ni..
rajin-rajin BW k nett.. :)

Nana said...

mak datok sampai 9 tu

SiTi said...

wahhhhh banyak nya....nape laa BE ni x singgah kt ct

notti netti said...

mama zarfan-terima kasih tolong ingatkan:)

mommy yen- yer...saya kena rajin BW lepas nki

SITI- takpe insyaallah ada nanti. saya dulu dekat 5 bulan takde langsung BE.

SyUhAdA said...

wahhh..masyuk~

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

tu dia BE...kenapa lah BE kita tak naik2 ni 50.00 pun x sampai padahal hari update blog..org rak nak baca hehhe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno