Monday, September 12, 2011

Rambang mata tengok camera..............which one is the best eh?

ok..ok..aku cepat jer recover bab-bab berduka cita sedih nestapa ni...
mari kita yak yak yea semula.......
hmm jenuh gak aku dok telek-telek satu-satu camera compact digital and digital DSLR......dan aku dah timbang-timbangkan.....aku nak DSLR yang bapak aku punya....(mau tersedak orang tua tu) muahahahahahahah...tipu jer..........

so far yang aku dah berangan-angan nak dapatkan memang banyak.......akunie cepat jer rambang mata.......tapi apa-apapun...mata aku terkedu pada yang satu ni....

canon EOS 1100d red- aku nak yang Yuna Pegang tu.......



uish....suker aku kaler mewrah lagik..........



ahhh memikat kelbu betui la si awang jahat kaler mewrah ni...awwww.....geletis mak! nyah!!!!!

taaaapiiiiii...dia limited edition........hmmm harga dia RM1999....hmmm..sempat ker aku nak kumpul duit beli awang kenit jahat kaler mewrah ni???????

Yuna takmo jual second hand kat aku ker camera red dia?????

psst- ko cari jer compact digital camera harga murah Netttttttt....
Me Naughty..me Netty

5 comments:

Nana said...

AKU DOK NGIDAM NIKON D90 NTAH BILE BOLE DAPAT NTAH HEHE

notti netti said...

yer ke?..baik aku check siapa gerangannya NIKON D90 tu....encemkah ia?

mummy_ayu said...

cantik2..tapi besar la..susah ko nak bawak dlm handbag ko....

anisalya said...

dslr memang terbaek!!! sebaik harganya jugak.

zara zaman said...

sama la saya pon tgh servey gak DSLR... tgh fikir nak beli Nikon or Sony NEX-C3... sony pon not bad... mcm user friendly je...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno