Thursday, September 29, 2011

Entry Khas Buat Penggemar Designer HandBag Ribu Riba Tapi Tak Cukup Duit Nak Beli.

Op...op..op..chop..chop.....aku tak jual bag eh?.....
entry ni aku buat pada sesiapa yang minaaaaaat sangat dengan designer handbag such as LV, Gucci, Tods, Marc by Marc Jacobs etc tapi tak mampu nak bayar ribu-riban untuk sebuah bag yang kiranya boleh melangsaikan hutang PTPTN korang sekaligus.

Siapa tak suka designer handbag kan? sebab sukalah kita pompuan yang takde duit juta-juta ni terpaksa beli yang imitation jer . And sanggop cari gred yang super duper nampak real designer hand bag.

Ok, kat online blogshop pun bersepah orang dok jual designer handbag ni. Kat sini aku nak perkenalkan satu blogshop yang jual authentic designer handbag yang so far boleh di[ercayai. Blog tu is.

http://bellaladystore.blogspot.com/


ada banyak designer handbag yang ditawarkan, and the best part is....owner tu kasi bayar 4 times installment. Macam aku ni minat sangat kat satu beg Gucci ni. Harga dia dalam RM 2 ribu lebih. So...untuk aku capai cecita aku untuk menawan beg Gucci yang ntah apa-apa tu.....aku boleh buat bayaran ansuran which is RM500 untuk 4 bulan...then baru aku dapat beg tu. Wallaaa........
jangan risau, so far blogshop ni tak menipupun......kawan ofis akupun ari tu beli beg gucci and coach pada blog owner tu...hmm puas hati. Macam-macam designer handbag blog owner ni jual such as

Cik Channel yang berharga RM6 ribu lebih ni....


bag gucci boston ni


and my allll time fav.......gucci twin medium hobo.......ahhh aku diawang-awangan.....



so..khas pada siapa yang asyik beli fake brand handbag...tetiba datang keinsafan dihati laaa kan.....and teringin sangat nak dapat designer handbag tulin........haaa takyah rasa down sangat...just pergi website ni and pilih bag mana korang berkenan...and bayar secara installment plan......bayar sikit2 tak rasa sangatkan?.......kalo yang bayar secara full and mengejut tu yang bila dah beli pakai 3 atau 4 kali...mula rasa nyesal...hehehehehe

so..apa lagi.......fikir-fikirlah......:)
psst-psst -sekali sekala pakai original branded best kan best.....

Me Naughty..me Netty

6 comments:

mamasuri said...

tak pernah lagi beli yang fake..but pernah beli yg bundle LV...mak simpan sampai skrang uuuuu....hehehe...

wahida f said...

betul2 tulen mcm jual kat butik gucci ke?atau impoted from china?skrg byk designed handbag import dr sana.tp kualiti sama..org kata authentic 99%la..

Anonymous said...

Pernah beli kat sini tapi bila pegi authenticate rupanya bag dia tak ori. Buat malu jer....so kena betul2 be careful. Kalau u search kat Purse forum boleh jumpa seller ni nyer nama dah naik sbb jual barang tak ori...
Mmg betul bag dia 99% lilke Ori tapi sebenarnya fake so pls pls pls be careful

Anonymous said...

so far i dah beli byk bag kat bella nih...ok je semua authentic..i pun ada gak bawak pegi gucci and prada kat klcc utk check..tp mmg ori...so i just continue je la beli dari dia

missanoy said...

Pls like my FB page : Handbag Dreamland..menjual handbag original dan anda boleh membayar installment up to 10x utk handbag such LV, Gucci, Prada yang harga ribu2 lemon tu hehe..
Thanks

norhuda ain ahnaf ahnor said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno