Thursday, September 29, 2011

Psst...psst.....korang..korang.....yer..korang yang kerja gomen...ada dengar apa-apa news pasal bonus atau kenaikan gaji tak?....

ni aku tak taulah betoi ka tidak ka..
tapi dalam sumber-sumber yang separuh dipercayai.....
untuk kakitangan awam la kan...akan ada kenaikan gaji..bermula tahun depan
ntah betoi ntah idok.....

ada sumber yang lain pulak gossip..kata akan ada bonus akhir tahun RM500 untuk pekerja gome and of coz termasuk pesara...
huhuhuhu...

so.....korang yang kerja homen ada sumber2 yang boleh dipercayai ker?.

Me Naughty..me Netty

11 comments:

Puan tia said...

untungla!


apala salahnya najib bagi bonus kat swasta lak kan..haishhhhh

mummy_ayu said...

dua2 pun ada dengar tapi betul ke tak..wallahulam..
harap2 betul la..amin..

anisalya said...

memang seronok keje ngn gomen. byk kelebihan. huhuhu...

SuriHanna said...

kite keje swasta... x dengar apa apa...x leh la join gossip.. huhuuuu

maszmadi said...

ameen.....

nieda said...

dengar2 kenaikan gaji jer..Tunggu jelah bajet minggu depan.

fazilzura said...

wah sonok uols

cc said...

kak,
kwn sy kat jpa kata kenaikan gaji p&p 15%, sokongan 30%. ada kwn kat mof pun kata ada pelarasan gaji, tp dia tak mau bgtau berapa % huhu.

plus, ada juga yg kata bonus akhir thn akan dpt 1.5 months.

tak pasti 100% btol ke tak.

Asmira Sofea said...

Smlm somi sy citer ada sumber yg 'agak' boleh dipercayai hjg thn nie x dpt bonus rm500.00 tue t next year akan ada kenaikan gj dlm 15%.. sbb org pencetakan nasional yg citer.. mike nie cetak2 kertas belanjawan next week, maka diaorg bace la.. dah tau rbc citer kat org.. huh.. tp if silap, x betol.. maaf ler.. sy nak jugek bonus rm500.00 tue.. huehuehue... salam kenal kak net.;)

notti netti said...

Asmira- oh yer ker?..hmm best2...

iduraz said...

memacan dah dengar...paling dasyat naik gaji sampai 40%, kusss semangat...berdebar tunggu jumaat depan kan cik nett


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno