Wednesday, September 7, 2011

Malam semalam astro asyik tayang movie hantu jer.........alohla....!

Selamat pagi
Ingat macam nak tido kat ofis ni, tapi takmo layanlah...
kang layan jadi habit lak...datang ofis terus tido...taknak lah..

oh! today aku start puasa ganti+enam..........
sementara orang ofis tak ramai masuk lagi......senang sikit nak puasa,
kalau ramai....makananpun ramai ehehehehhehe

semalam.....bawak mak bapak aku ke Amcorp mall..
acik Nor  (mak aku) nak beli comforter kat situ.....punyalah banyak shopping complex kan?.......kat situ gak dia pilih......
balik rumah jer, ingat nak lelap kejap..huhu tak boleh...si starbucks latte and Imran kena mandi dulu, makan...lepas makan, ko nak buat apa dengan rumah ni..ko buatlah......(diaorang buat sungguh-sungguh)

aku basuh pinggan after dinner and tengok mak and bapak aku asyik nonton 'Dendam Sundel Bolong' lakonan didie alias and Jasmine hani wacaaaa.....seyes jugak lakonan si Didie nie.......maklumlah jadi mangsa susuk sundel bolong.......

then after cerita tu ada cerita setangedeq (indonesia).....si Imran kusyuk jer tengok..yakni aku terpaksa onkan channel disney junior..kang dia ngigau...aku gak yang susah.....

ada lagi cerita hantu kat channel lain...malas jer layan........perasan tak? sekarang ni asal ada hari perayaan je....cerita hantu mesti wajib ditayangkan kat tv kan?kan?kan?.....

psst- tengah aku tengok cerita hantu tu, si starbucks latte tetiba baling kereta api thomas (besi padu) tepat kat mata kiri aku........ya allah! gelap gelita seketika mata kiri aku.

Me Naughty..me Netty

4 comments:

mama tisya said...

aku pn tgk gk yg citer dendam sundel bolong tu...pki susuk tkleh mkn satay ek...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alaaa...nak tgk dendam sundel bolong ..tapi balik keje lambat ler semalam...huhu..agak2 ader ulangan tak??

Diamilikku said...

su rakam je sundel bolong tu..tp tak tgk2 lagi...nak kena tgk siang2...hahahahahha....:)

samalah puasa jugak hari ni (2nd day)

Eena Arrina said...

ehee..eena pun tgok cter ni aritu..dah dua kali..dendam sundel bolong.hekk..paling takut time hantu ajak p buat susuk. huh. nyway,follow sini :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno