Friday, September 9, 2011

Sedang buat preparation gift untuk bachelor party aka baby shower sesuka hati untuk one of member Geng Bachelor....yippeeee....


huhuhu, kelam kelibut sekarang ni....last minute nyer preparations...sorry pada geng bachelor yang couldn't make it attend bachelor party aka baby shower for today iaitu Mama Tisya........today jer hari yang available. Sorry la yer.......

Gambar atas tu gift I buat untuk setiap ahli Bachelor party yang attend. Tapi tak siap lagi tu. Ada banyak nak buat, tak letak ribbon and sticker lagi tu. Sampul duit raya pun dah siap untuk anak-anak geng bachelor.

Today, selain dari jumpa geng-geng blogger, kami juga akan meraikan 'baby shower untuk firahadifa......tapi simple-mimple jer..........bukan yang gah..sebab last seminitnyer preparation.

Apa-apapun nanti I update cerita yer...nak siapkan gift ni dulu......

Me Naughty..me Netty

8 comments:

mummy_ayu said...

cantiks....suka2..!!

Nana said...

nak 1 bole?hehee

mama tisya said...

jelesssss tk dpt join..tkpe aku tgk gmbr je la nanti

@e_da said...

cantiknya gift n sampul.. nett mmg kreatif.. bertuah geng2 dpt tu..

AyuArjuna BiGoshh said...

mummy ayu dan nett mmg rajin dan kreatif :)

fazilzura said...

wah besh nye...

nak jgk gift itu huhuhuhuhu

fazilzura said...

** beb , jemput dtg ke rumah ahad ni start lunch hour..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sy punye ada tak sis??


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno