Monday, September 19, 2011

Nak Tanya Satu Soalan, Korang Tau Tak kat Mana Nak Cari Cawan Kertas Cupcake Yang Cantik-cantik?

oke..oke...yer..yer..
yang tu aku tau, takat suruh cari kat kedai penjual barang-barang kek seperti bake with yen ker, bagus ker...aku dah pergi..but bagi aku biasa-biasa jer...

aku nak cari yang cenggini...
ada tak?





hmm, yang cam kat atas tu..
kalau korang tau ada jual kat mana...err dalam malaysia je la yer....jangan ingat aku boleh ke Amerika or US or Jepun naik bus jer beli benda ni.

yer...siapa yang tau yer..please bagi tau eh....hmmm....itupun kalo ada..
kalo takde takpe......terpaksalah DIY..

psst- kekadang tu kehendak pelanggan ni susah betul nak penuhi....tapi bayaran tetap sama...isk..isk isk.....
Me Naughty..me Netty

3 comments:

cc said...

dah try pegi ICCA? wilton casing byk yg cute

anisalya said...

nest time mtk pelanggan sediakan bekas. hahaha...

Welcome said...

http://layercakeshop.com/index.php/Shop/Baking/Baking-Cups/View-all-products.html
try le dlu kot2 dia leh shipping ke mesia.. :) happy sopping


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno