Wednesday, September 7, 2011

Pufff !!!!! Just lost all my Hari Raya Pictures.

geeeee...geee.....
thank god half of the pictures (not include raya pictures) dah selamat I tepek dalam blog I......
so..takdelah annoyed sangat......

tapi yang sadis sekali all my raya pictures hilang..
mulanya semalamlah...I transfer folder raya ke my external hard disk.....
pagi ni bukak balik...tengok-tengok hilang!...ada 3 pictures je dalam tu...
alohlah, tak dapat nak tunjuk gambar my little starbucks latte kena gigit dengan seseorang sampai lebam.

adoyai........

tapikan...it just lucky me......half of gambar raya, I sempat transfer kat my dad's computer time raya hari tu....
nasib tak lost semua......idok nangis teman....

pufffff!!! 24 kali.
Me Naughty..me Netty

2 comments:

fazilzura said...

cmner leh ilang tu

mama tisya said...

sadis jugak..up ler yg mn tk lost tu


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno