Friday, September 30, 2011

Okey, saya nak umumkan....ada satu lagi benda yang akan saya jual di blog ake saya nacnti.....iaitu..

huhuhu.......saya nak jual benda alah ini pulak..

PAVLOVA

Pavlova size beso ada, size sederhana ada and juga mini pavlova.
Gambar mana?..hmm...insyallah saya dah beli camera esok lusa, saya ambil gambo pavlova..
cakap jer tak best kan...

tapi contoh yang saya akan buat.....lebih kurang cenggini...


lebih kurang jer..tapi tak ikut bebetul- ini gambar pinjam org punya kat mr google.

untuk tempahan kawin ke...cantik nanti..takpe..cakappun tak guna..
dah ada kamera, dah ada gambo..saya tepek kat blog nottinetticakes.blogspot.com yer....

muuuahhhhhh!
Me Naughty..me Netty

3 comments:

anisalya said...

teruskan usaha dgn pavlova. nnt blh sy order. nk rs jgk sdp ke tk pavlova ni.

[-suziey-] said...

mcm besa kena kasi QC rasa wei..!

zh-ena said...

cedapnya kena bg ena rasa dulu nie baru blh tempah hehehehhe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno