Thursday, March 15, 2012

Tengah Design Baju Raya....Designer Nilam Dah Mintak...Ehehehehe

Okey...over kan...kan...kan...Pilihanraya pon blom...aku dah over pikior Baju Raya......bukan untuk pilihanraya..but untuk Hari Raya Aidilfitri...wah!!!!.....
Takmo pisang berbuah berbelas-belas kali...bila time puasa menjelma jer, baru nak hunting baju....sampaikan last 2 years raya...tak sempat beli baju raya haaa........last raya pulak beli over sampai 3 pasang yang budget ntah apa-apa......
So tahun ni...buat sendiri...harap Butik Nilam sudilah terima......eheheheh

Tengok gambo koleksi model pakai baju kurung moden, dah rambang mata pulak haaa
tak tau nak pilih and combinekan design apa..
but hope designer @ founder Nilam Boutique can do something about this eheheh
yer Ainol...yer.....
ngeh ngeh ngeh...

So, pattern apa yang aku nak dah di send pada Ainol....just tunggu nak tengok design dia jer....
sama ada okey atau idok atau aku nye angan-angan nak baju cenggitu dikira over sangat...kan..kan...
tapi..apa-apapun tunggu jerla dulu designnyer.......

yahooo......raya tahun ni harap-harap best laaa macam tahun lepas......
Amin....

Silalah LIKE Nilam Boutique at Fesbuk

Me Naughty..me Netty

4 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

ehhh..mmg patot awal..skang ssh nk dpt tailor yg bagus..pastu nnt da dekat nk raye br anto xsempat siap la bagai..baik dr skang anto

Alycia said...

amboiii.. kelas kau jahh.. awalnya design bj raya.. mesti glam tu hehe..

Qaseh Suhaida said...

perhhhh...ekspressnye....kalo nak yg terbaik kena plan awal2 kan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

t bleh tgk hasilnya kan..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno