Monday, March 5, 2012

Takut betoi Aku Duduk Dengan Orang Pregnant ni.......

Bukan takut perihal pewut diaorang
tapi aku takut dengan napsu makan diaorang...
giler....!!
tadi jer aku teman si member ofis yang tengah ngandung keluar cari makan.
alih-alih tapau nasi..fine.....then nampak kopok lekor..minah buyong tu memang la lapar and harus beli..kang baby meleleh air liur.....akupun join sekali leleh air liur..
maka????
beli kopok lekor.....
then sambil jalan nampak pulak burger...
bau...menusuk kekabu tul!.....
member aku tu of coz laaaa....teringin ......kang air liur baby meleleh katanya..
akupun sekali la..otomatik leleh gak.......
so...kami beli burger...
yang tak sedapnya dia order burger biasa...tapi aku???? yang special punya..burger berkembar....macam ada baby kembar lak dalam pewut aku ni...adeh...
then jalan kedepan lagi nampak air kelapa....mak buyong dah tangkap leleh.....
akupun apa lagi beli ke dia satu air...tapi yang still tak best...aku beli untuk diri aku 2 cawan air kelapa...aku sorang balun......ngalahkan mak buyong!!
then dengan buah-buahan lagi...aku sorang balun...adeh....

tolonggggg...!!!!! jalan ngan mak buyong ni selera aku double trouble haaaaa........
hilang perkataan DIET.......cam tak pernah wujud dah....
dah le pagi tadi breakfast nasi goreng sea food..mak buyong buat
yang best tu..mak buyung makan separuh pinggan...aku gie bedal 2 pinggan tanpa henti.......rekod kebangsaan! wooo

ngeri pulak bila dikenangkan...apo nak jadi nieeeeeee............

Me Naughty..me Netty

4 comments:

Touch of Tash said...

Net, wish list ko no 11 tu ape erk....ishk..ishk...ishk...

Chekgu Azrine said...

Alhmdulillah..ada jgk selera..sya ni lgsg plak hilang selera mkn lately..huhu

notti netti said...

tasha- tu la pasal....tadi ilang jap no 11 tu eheheheh

chekgu- ilang selera..alolo......why

lovelywa said...

uishh..yg dengar pun naik takut..kikiki..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno