Friday, March 9, 2012

Semalam Agenda Ialah Membuat Sugar Cookies......tapi kandas separuh jalan.

 Big Mr and Mrs Teddy

 ada small teddy and love

 Tea Set....


 haaa...macam-macam bentuk aku buat semalam
ada teddy bear, ada bentuk love, ada bentuk tea seat...
dah siap semua bakar aroun 10pm....tetiba aku rasa malas gila nak buat icing cookies
boleh???!
Ingat nak bagi teddy 2 ekor pada BFF
tapi dah malas pulak..so aku sambung jer today....
since baru bake malam tadi..and aku dah simpan kat bekas kedap udara
so, boleh simpan lagi...
balik nanti tak sabar nak deco-deco....
Me Naughty..me Netty

3 comments:

mummy_ayu said...

mana cukup 2, nak 20..boleh?..he he he...
btw..nampak cun..kalu dah deco, mesti lagi cun.. i like!

eRiNsZ said...

nett.. sesekali tepek arr resepi... (cet mcam ler akak ni ghajinnnnnnnn nk buat hahahah)

momguess said...

aku nak!!!
yang garing
yang hangus


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno