Thursday, March 29, 2012

Bos kata badan saya makin sedap.......korang lapar tak?

Ya,
big bos saya baru kembali dari kursus di obersea
dia nampak ramping sikit *sebab jarang dapat makanan halal kat sana kot*
jika saya diberi peluang ke sana juga...mesti saya balik dengan ala-ala rampingkan?..
haha motif?

Big bos panggil masuk ngadap dia
dia nak kasi hadiah fridge magnet
saya ambil dan borak sikit-sikit
dia tanya " kenapa badan makin sedap ni?"
huhuhu malu-malu alah aku cakap...
sebab gumbira kot!
hahahah gelak cover-cover

hmm tapikan aku pelik...dalam bulan ni memang aku jaga makan
nak kurus kan?..kan?...aku makan ikut jumlah kalori yang betul...
tahun ni alhamdulillah, sekali jer aku minum coke....selebihnya
semua air masak atau ECPI.

tapi......hmm ramai kata badan aku berisi.....
SIS akupun kata and minta aku hati-hati pakai high heels, takut terpeleot lagi.
hmmmm...
tapikan..bila time aku ada selera..and pagi petang siang malam telan nasi.....non setop
orang kata "eh! susut dah ni?..diet eh?"
pulakkkkkkk.....
confius aku......

camno ni......?
Me Naughty..me Netty

4 comments:

Mama Zharfan said...

timbang ajer so boleh tau sama ada maintain or lose weight hheheh
kdg2 pakaian boleh buatkan kita nampak berisi --:) pakaian dipersalahkan hehe

Aida Jelita said...

hahahah pandangan orang meng-konfius kan kite

fazilzura said...

:p agak2 yg mana hang suke dgr ???? dgr yg slim udah ler.. bos hang ckp sodap tu psl myb hang dh vouge kut ..

** jemput dtg ke rumah 31hb ni .. denso_cute@yahoo.com

Alycia said...

hehe.. xpe2, sabar.. ckp dlm ati... ada pembawakan budak kot hehe..

kau kan pakai pb.. ni mesti lama xpakai nih kan ;p


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno