Wednesday, March 14, 2012

Garage Sale...amboi korang...relax...relax.....usah ribut-ribut,

Hahaha....aku dah kenalpasti mereka-mereka yang kaki shopping ni..ahahah
bertenang-bertenang kalian-kalian semua...
tidak lari barang-barang garage sale itu dikejar.....
aku akan buat jualan garage sale insyallah nextweek
kali ni rasanya tak bbanyak berbanding last-last garage sale yang aku buat kot
eheheeheh

mana-mana yang dah sms aku or email tu, aku minta maaflah
aku tak leh reservekan barang tu untuk korang
dah namapun aku nak wat garage sale...kasi semua tengok baru puas hati
dan..awal-awal lagi dah mintak harga murah....
garage sale ni dah sedia murah kak oi...
kasut tu aku tak pakai bawak gie jalan raya pun...pakai dalam rumah barang 4, 7 minit jer...tu aku jual murah
ponnnnn akak nak lagik murah...adehhhhhhhh

eheheh tapi takper.......
kalo ada rezeki kamu ngak ke mana....
ehehehehehehe

psst- oh! taniah untuk bini mammu...dapat baby girl...nanti aku datang melawat eh...!
Me Naughty..me Netty

2 comments:

syanasaid said...

kasut mungkin size kite beza
tapiiii kot ade wallet ke hbag ke
huhu naakkk jugak rembat

anisalya said...

boleh usha apa yg nett jual nih.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno