Monday, March 12, 2012

Kemas Rumah, Dah Tiba Masanya Untuk Buat Garage Sale!


GARAGE SALE!!

Yer....Notti Netti 3rd Garage Sale akan bermula tak lama lagi....
So far, tengah kumpul dulu barang-barang yang rasa nak let go.....
including shoes (sayangnya...but have to, sebab tak sesuai dengan kaki), handbag,......err wallet tak kot.....sayang, kain...bla..bla..bla....etc...bla..bla..bla.....

so...tunggu jer nanti yer......*__*

muahhhh!

Me Naughty..me Netty

7 comments:

Julie M Gumpil said...

blogwalking.. visit dan follow la kalau berminat.. Tapi i interested nak tau barang2 nak let go tu... tag me k...

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini

akak nak.... tolong bagi taw yer...

karipapsayur said...

cepat sikit nokkss. harini ke esok nak hapload?

notti netti said...

AHAHA SABAR-SABAR, AKAN ACIK MAKLUMKAN..SABAR :)

syanasaid said...

woot woot
harap2 aku tak termiss la garage sales ko

shahdiana said...

ni part best ni...cepat info

Shariman... said...

yeay, nak jugek..since kak net selalu datang midv, so ble jimat postage..wakakak..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno