Saturday, March 10, 2012

Mula Mencari Design Untuk Baju Raya....Ehehhee

Buat masa i kumpul dulu design
then combine semua
kasi sedebuk kat tailor...eheheheh
ingat raya tahun ni nak melaram dengan designer dari tailor
sebab adik-adik and kakak ipar memasing dah ngandung kan?
aku jer sorang terkontang kanting takde isi lagi..
amaka, harus kasi mereka-merek itew jeles..
bior aku sorang melaram time 1st raya...
kih kih kih...
mesti adik-adik and kakak ipar tagkap jeles kan?
sebab diaorang kena melaram ngan kain batik dan bau ubat di badan
kui kui kui.....

vintage wedding dress company decades 1910s gown
taken from www.weddinginspirasi.com
suka dengan kain bertingkat ni...nampak tinggi jer....
negh ngeh ngeh.

kittychen couture 2012 charlotte wedding dress

Aku idokle nak buat gaya cenggini....tapi aku berkenan sangat
sebab cantik......cantikkkkk sesangat.

ok..sambung pencarian lagi.....

Me Naughty..me Netty

5 comments:

berry said...

mau peneing kepala tailor nak buat...heheh

kalau nak kain batik, bag atau dress jenguk2 la blog saya. sutera pon ade tapi tak upload lagi.

anisalya said...

amboii net, nak beraya sakakn tahun ni ek?

fazilzura said...

amboi ko , nk nak wat bj raya ker bj kawin ni beb .. melaram ko ye..

daku thn ni xdpt melaram ler huhuhu sodih ...

* jemput dtg ke rumah 31hb nnt ye.. i ado tag kt Ayu ..

nedababy said...

nett....aku hilang nombor tipon ko..sila tipon aku pada kadar road runner...019 230 2928...aku nak tempah kek beruang kutub

notti netti said...

fazilzura-ada apa on 31hb?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno