Friday, April 16, 2010

TERKANTOI LA PULAK.......

Waaa... gambar adalah tidak menunjukkan perasaan bersalah. Sungguh hati kering.....budak itu.
Engko terkantoi apa Net????

Huhuhu....I tak sengaja terkantoi dengan Mr Hubby. hikhikhikk (gelak kasi cover malu)
Camni ceritanya...meh duduk rapat2...meh!
Selalunya after balik dari kelas memalam buta, I akan sediakan dinner untuk En. Suami...eheehe aduss laa..malu lak nak cerita perenggan nie.....
Selama nie I rasa cam superb je la kan....dapat sediakan dinner for him...Ye laa...tak kesian ke suami balik kerja malam2/pepagi buta...lapar pulak tu...(sebenarnya nasib I lagi kesian...iskiskisk...)
Tapikan, bila dari tempat kerja then ke kelas balik pun around 10pm...I rasa letihhh sangat....kalau ada tempahan cake...lagi la kan...so datang la kat kepala hotak cerdik tak cerdik I nie cara2 nak menyediakan dinner yang xpress/laju/pantas/ berdesup kiranya.....huhuhu...
Iaitu dengan memasak dari kedai...eheheheh...caranya mudah sahaja, Just pick up ur phone...dial 012-bla..bla..bla....then...ask for...vagina Restoran ka?...kasi 2 bungkus nasi goreng cili padi, kasi taruk itu mata kerbau....siap! tak sampai 20min, adalah penghantaran makanan ke rumah I oleh sorang mamak macho misai sejemput nie...huhu dah cam special delivery lak dah...I loike...
Selama beberapa minggu nie I ingat I telah berjaya menipu....eh taklah..word menipu tu keras sangat...er I berjaya bohong sunat.......and bila hubby cakap, sedap masakan I.....oh! lagi la berbunga2 kat hati nie....heeheh..indahnya planet dunia!
Tetapi...
Untuk kesekian kalinya...si gaban berbaju putih ini, yang dikatakan telah berjaya mengcover baikkk punya perbuatan separa jenayahnya....tuptaptuptap akhirnya malam semalam terlerai sudah...penipuan sunatnya....eheheh...malu-malu....
Punyalah baik I call hubby I tanya dia nak makan apa....I masakkan...(tapi semalam I memang serious nak masak, masak burger)..tapi kawin ngan org tekak melayu suka makanan kg nie...eee ada sedikit kesusahan....dia taknak burger...tapi dia kata nasi goreng pun okey....cuma taknak nasi goreng beli...
Erkkk! I dengar je word beli tu...I dah mula gelabah gaban dah....then mr hubby cakap...tak payah la beli, orang tau rasa masakan mamak bawah tu dengan masakan u.....
adeh2! cam kena panah penir lak kat penunu bunsen I...eh! pehal lak penunu bunsen....ko nak kaji apa?....terasa bedesup jer kat sistem saraf tunjang I....haduuiiiii....I dah start nyanyi2 dah bila mr. hubby membebel....(teruk rupanya orang lelaki nie membebel...sampai keluar bab2 kasut handbag bagai....isk isk isk kot nya nak tolong belikan takpe la gak....sob....sob)
kesimpulannya.....I end up..berjanji bagai untuk menyediakan juga nasi goreng ayam gila2 punya pedas pada malam semalam (oh! I tak mencilikan hubby I yer...memang itu dia nak) so menanak nasi la kerja I kul 11.30 pm...masak nasi goreng lebih kurang pukul 12....isk isk..mata dah kuyu, gosok baju offis lagi, perah susu lagi....sidai baju...udahnya tido pukul 2am...hadeh laa.....camno nak study tuk test nie....
Tapi I tak marah...eheheh suka sebenarnya...bila laki makan habis makanan yang kita masak walaupun rasanya macam nasi goreng tertumpah garam sekilo...tapi mr. hubby tetap habiskan...eheheh.....syabas bette...syabas!!
Terima Kasih....I mintak Maaf...yer kalo I tipu U...bukan sengaja tetapi terpaksa...huhu lalalala.....kalo nak kasi bini gaban u masak lagiii power...belikan lah barang2 dapur di kedai charles & keith...err..bersaiz 8 yer...:) "wink""wink"
p'sssttt- tengah aim satu diary nie kat midv...sangat cantik.....ada gambar stilettos......

Me Naughty..me Netty

5 comments:

mummy_ayu said...

ha ha..kantoi sudah ker? ha ha ha..gelak giler aku net...
apa diary lagi...tahun depan plak yer...

♥farra♥ said...

hahaha.. kn dh kantoi kak...

Aleyn said...

Wakakaka....kantoi..kantoi

emy omar said...

hihihi kantaoi sudah..so next time jangan buat lagi eh..oit its already April la..tak la diary lagi..simpan untuk next year je

notti netti said...

huhuhu...padan muka haku kan kan kan?.......emy..aku mmg gile note book /diary yg shantiks shantiks


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno