Wednesday, April 21, 2010

Entri bukan contest pada hari ini....

Hari masih pagi...yer! SELAMAT PAGI KAWAN-KAWAN......
anda sudah minum? anda sedang makan gaji buta?...huhu I ceria hari ini....bos yang disukai mc dan 2nd bos yang kureng disukai bercuti huhhuh teruskan usaha anda heheheheh...cayok..cayok!!!
apa kes dengan teddy ini?...
huhu tak lama lagi teddy ini akan di serahkan secara rasminya kepada adik Mummy Ayu...or Mummy Ayu punya Adik....iaitu ANGAH punya anak...or anak angah!

Biasa lah gaban kerja mesti pantas...
so I sumbat2 kan jer si teddy tu kat dalam paper bag hadiah nie...
uiishh sungguh cargas ini gaban!.....
So...hasilnya seperti diatas...sangat shantiksss hokey...
I memang suka puji hadiah I sendiri.....
kepada angah....aka mak kepada rifqi...
mintak ampun coz tak hadir birthday party u....time kerja gaban nie selalunya tak rasional....
gaban kena attend kelas menentang raksaksa kat uitm la pulak...
sila marah itu raksaksa bercermin mata....huhuhu

Hari nie...I berboot snowfly....eheheh
versi itam legam yer puan and tuan...

Me Naughty..me Netty

5 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Yeayeayea...rifqi dpt teddy from cik nett..tenkiu very the much...xpe..menentang raksasa lagi penting...utk keamanan bumi...

CkYnHaShiM said...

lawak la awak ni..hihihihi..ai like.. :)

Mila_ibu najihah said...

Hi, u're so cute tau..mmg notti..like ur blog..nnti2 i visit lagik :)

kakchik said...

netti, kakchik berkenannya dengan boot netti tu. kakchik ada sepasang boot tapi lepas setahun tak pakai sb tumitnya rosak, dia jadi lusuh. sayang sekali.

notti netti said...

rifqi- hope u like it..

ckynhashim- yer ker? i tgh series tu...

mila- tinkiu dear.....i senantiasa cute gitu...awwww

kakchik - mmg boot cepat rosak..tapi kalo jenama snowfly, dijamin than 5..6..7...8..tahun....series......


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno