Monday, April 19, 2010

Betty Banafe yang ku kenali.....

Serious...I tak katalah yang I kenal rapat dengan si seksi ini.....Tapi pernah gak la duduk semeja berborak and mendengar pendapat/luahan rasa dia. Time tu, I pun tak tau yang dia nie artis. Ye la...dulu bebudak masscomm itm semuanya macam artis. Tapi itu dulu...time tu I baru umur 20 tahun....(syok time muda2 dulu..awwww)
..lokasi lepak adalah di foyer menara itm...... Betty yang I kenali dulu...memang sangat peramah...but with certain2 people jer la...dia tak sombong, walaupun senior satu sem dari I, dia bukan jenis gatai nak mampus....gatai dia berlogic...(eh! ada ke gatai berlogic??) huhuhu....kalau diikutkan dia nie suka menyuarakan pendapat dia sendiri....dia kat itm dulu...sebelum itm digelar uitm...jenis yang sembahyang....walaupun seksi....bila duduk semeja dengan dia,...dia ada cakap...."ada orang suruh I pakai tudung, tapi...pemakaian tudung tu subjektif, itu antara I dengan tuhan"....yang I nie tercengang2 laaaa dok dengar dia cakap.....(I admire dia time tu, walaupun muka dia penuh jerawat batu....) tapi sekarang okey dah kot.


Yang paling best, dia amat sporting, dia suka sangat gelek.....bila mintak buat tarian gelek, huh...memang bedesup bumi nie...(untuk kaum adam laaa, I biasa jer....I pun pandai gelek ape!)

Tapi...bila tengok foto kat atas tu, entah lah....maybe dia ada hujahan and alasan dia sendiri......hmmm........admire body dia...sangat berfigure.....

Me Naughty..me Netty

5 comments:

MUMMYAR said...

HEHE...I PUN MINAT GAK NGAN DIA....CANTIK DIA KAN....

firahadifa said...

owh... senior ko ke nett ??? ko dak mass com ker??

mummy_ayu said...

dia memang seksi kan? apa pun love ur new header...creatif gitu..cayalah..!!

deena awanis said...

pn.netti..ajar i wat header boleh x???

notti netti said...

mummyar- memang dia cantik...cuma tang kulit jer failed skit eheheh

fida- ha'ah...aku dak masscom tapi tak abis belajo...nie yg cover balik nie..

ayu- tinkiu....muah muah!

deena- senang jer la...boley.....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno