Monday, April 26, 2010

Jejak Kasih with my wedding ring....syahdunyaaaa

Yesterday, I kemas rumah,
as per arahan Mr. Hubby....suh I kemas rumah since rumah dah tak macam rumah ku syurga ku...ahhh! alasan!.....nak, sama2 kemas la...end up I kemas sorang2....kesan epidural tak habis lagi kat body nie......,dah nak kena angkat itu ini bagai.....tapi memang ada sedikit bersepah pun, semalam....punca dikenalpasti, baju I lagi banyak dr mr.hubby....ceh! nak salahkan baju I le tu!
So yesterday I update la my wardrobe (korang ingat blog je kena update?)
Rajin-rajin malas gitu...konon nak tidy up semua baju kat gobok tu la
tapi bila tengok wallet2 and bag2 terus stop...
kemas yang nie dulu eheheh..
then u know what? time tengah sort out my wardrobe tu, I terjumpa this blink blink!!!!
My wedding ring!!!
sob...sob..I thought I had lost my wedding ring and takut nak cakap kat my hubby kot nye he went nuts ker kan.....
but alhamdulillah...jumpa gak....I ingat cincin nie dah dok kat rumah pajak gadai ker or kat jari orang lain....coz i remember last time I pakai kat ofis and mungkin tertinggal kat tandas during I nak ambil wudhu.....
nasib baik jumpa.....itupun terselit kat one of my coach wristlet....kuuusemangat!!!
So, sambil2 buang masa tu, I try la kan? hmmm hampeh!!! muat tu memang muat, tapi ada sedikit lelemak yang terkeluar...isk...kacau daun jer...kang tak pasal2 orang ingat I pinjam cincin nie....hmm harus dilakukan sesuatu pada jari jemari ku....kita saksikan jer nanti. Jari kanan...lemak keluar dengan bersungguh-sungguh! Jari kiri....hmmm lebey kurang gak....

pssst- nie yang rasa nak pakai kat jari kaki jer.


Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

nasibaik jumpe ye..yela cincin nikah tu kalo ilang sure nk nangis...tkpe kalo rs mcm ketat tu leh simpan dlu sok2 tiba2 rs jari tu ngecut leh pki blk..hehehehe

mummy_ayu said...

dah jumpa dah..best!!

notti netti said...

mama tisya - huuuhu kena fikir senaman yg sesuai utk jari nie..

ayu- best! best!

nadja said...

kalau boleh muat kat jari kaki aper salah nyer.. hehhe

notti netti said...

nadja- terima kasih kerana menyokong i hehe

deena awanis said...

i xde cincin mase nikah..=(


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno