Friday, April 30, 2010

Sesetengah Kaum Lelaki Nie Cepat Rasa Tercabar kan?

Salam kebiruan semua...
(oh! you look blue today.....heharap mind pun x belu belu..la yer?)
Oh! topic en3 kat atsa tu, jangan la ada kaum adam yang melenting pulak yer...
I highlight kan yang Certain-certain lelaki yer...not all......

Betul ke lelaki nie pantang tercabar or rasa diri dicabar?
I bukan nak bikin propaganda...cheewah!.....
it just that benda nie dah selalu I hadapi or tengok or terserempak...
cuma pagi nie jer ada mood nak utarakan topik busuk nie...

Macam pagi tadi kan,
I nie memang jenis makhluk yang suka bawak kereta laju
tapi ikut suasana la gak kan?
kalau tak banyak kereta, I bawak la laju
kalo banyak kereta, I bawak la takat yang boleh...
so, around 6.30am I drive di jalanraya,
memang lengang la jugak.....tapi xboleh tido kat jalan raya la yer...
I pun bawak la laju sikit....sikit jer.....takder la macam to fast to fourious tu haa...
then sampai la kat depan satu kereta honda cabok nie....
seyes! honda yang cabuk tapi dah modify kot......

Bawak kemain slow kat lane kanan...
I tak kisah le, sebab I bukan suka cucuk2 kereta or hon2 kereta orang,
tak beretika namanya tu...hahaha
so, as pemandu berkhidmah, I pun ke kiri lane sekali gus memotong laju kereta dia....
I tak pandang pun driver tu but I know driver tu lelaki,
yer la kan...memang takde rasa apa2...just nak ke ofis jer...

Time I tengah drive tu, I perasan kereta tu kasi high beam kat I
Kenapa eh?...I tak hirau la...
and tetiba kereta tu laju je kat belakang kereta I...sambil cucuk2..
eh! pehal ko...? suka main bontot nie?
I ada wat salah ker?...satahu I takder la pulak, I cuma bawak laju jer...
itu I punya pasal la, tak kacau orang pun....
rimas betul bila orang cucuk2 I, I ke kiri, dia ke kiri, I ke kanan, dia ke kanan....
dalam hati I, takpe...ikut je la aku masuk sampai ofis.......lagi bagus!

memang betul, dia ikut I sampai ofis...itu pun I rasa dia ingat ofis I biasa-biasa kot....
sampai jer kat gate nak masuk entrance ofis I,
I nampak dia break emergency...ha...ikut la...meh ikut!.....
Then I perasan kereta honda cabuk tu cepat2 buat U turn and blah...
entah apa2...nak ngorat pun bersopan la skit...
nak ajak I drift2 pun, hello la dulu....
Nie mesti kes pantang nampak drebar pompuan bawak kereta ngalah lelaki
mula la rasa tercabar batin.......piiiraaaa...!

Psstt- eee tak suka...tak suka....!sib baik pakai kasut faberat
Me Naughty..me Netty

6 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Eh..apsal kasut tu nmpk sempit jer..kaki dh gemuk yer....hahahahaa

firahadifa said...

ahahahahaha.. sure nk terkencing dia dalam suar nengok opis u...

ahahaha.. padan muka.. org cam tu kena ajar .

mummy_ayu said...

cayala ko net..takut mamat tu..biasa la org lelaki, mana leh kalah..sabar je la..

notti netti said...

Angah - ambik dari sisi, so nampak la tembam...takpe...takpe, aku maapkan spesis buta fashion macam ko....muaahahahahah

fida- itu la pasal...eksen ooo itu mamat....

ayu- ko pun kena ikut cam aku, nie gertak skit, mula takut....keras skit eheheh tapi kalo salah ko...lembut laaa....jangan nak keras2 lak...huhuhuuh

Aleyn said...

Lelaki ni memang, kalau pompuan drive salah jer kemain ...siap buat topik kat radio...tapi biler dia yg x berhemah...xder plak topik kuar ...tahapahapa tah

notti netti said...

Aleyn - betoi...betoi tu.....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno