Friday, April 2, 2010

POST MOTERM MALAYSIA INTERNATIONAL SHOE EXHIBITION!!!!

SALAM JUMAAT UOLSSS!!!

ITAK LARAT BERCERITA

PENAT BERJALAN, PENAT MENGANGA LUAS AND PENAT LABUR DUIT......

SO LET THE PIC DO THE JOB JE LA EH!




GAMBAR ADALAH TUNGGANG TERBALIK....TENGOK JER LAAA........:)


ON UR MARRKKK GET SETTT GOOO!!!!!


Teruja bergambar dengan kasut berharga RM230 ribu.......


bila laaaa hubby I nak kasi I kasut nie......jual rumah pun takper..I tak marah kuikuikuii


Nie after the exhibition...penat gile...licin pinggan...I tak kasi chan........


Penat labur duit.....tetiba jer rasa peha beso sebelah...oh! apakah?!




cantik tak karpet hitam kat bawah tu? ehehe motif???


teruja lagik dengan kasut yang ntah apa2 ntah....



nie lagi laaa..siap ada kuda kat belakang.....isk isk isk...impress, impresss.....


errmmm...tak ingin pakai kasut niee....cam terompah!




I loike!


I dah booked nak berkursus ngan diaorang....after bizness cupcake, I nak buat bizness buat kasut lak...sapa setuju!!! Oh! si pembuat kasut adalah berwajah duka...isk..isk..isk..ciannnn


mine ker??? besonya?



I nak sangat kasut nie....tersangat nak...3...4 kali round kedai nie..tapi harga dia tak melambangkan jenama....(i lupa jenama apa..tak glamour) better beli online...murah banyak....


luar gambar, kasut ini adalah bergemerlapan...tapi kat gambar nie cam biasa lak..nape eh?


Si penjual kasut dan si pembeli kasut....lupa nak offer si Bill Keith nie cup cake I...


Ayu, Fida, Asrin...sila jeles pada I.....jangan malu-malu...sila...sila...


Motif?!

I nak ramping cam nie.....


More kasut RM 230 ribu...from Jimmy Choo and Refflesia pearl


Nah!!!


Nah lagi!!!!!



Tukang escort I....I heret dia from my offis...thanx Oyat!!!!!


Cik Puan Refflesia....dia sangat shantiks hokey.....dan dia try nak tempah cup cake dari I...but I refuse...busy la dear.........cheeewahhh!


Nie area Datuk Jimmy Choo......dia nak jumpa I...I taknak....I tak suka publisiti.


More blink blink shoes.....(no picture aloud) tapi I feduli hapa.....

gaban mana nak dengar cakap....


I suka...


Nie pun...hayyyaaaaa manyak mahal looooo


kasut aku beli...eheheh


dan ini.....


dan ini lagiiiii and more..tapi kang dituduh berlagak lakkk eheheh


Ini area jualan murah.........uols wajib gie kat sini....berbaloi-baloi...


Macam jet la pulakkkkkk



kalau uols perasan, yang kuning bulu ayam tu...kasut sebenarnya...dan bukan ayam....


kasut cekelat...ummm yummmy....

Oh! bukan untuk dijual yer...display jerrr...kasi menanah ati I...


Camno laaa depa ada idea cipta kasut pelik niee...




Suasana kat exhibition tu....




ekceli...banyak lagiii gambar I ambilll and moree shoeeessss....but seyes...I tak larat.....

uols pulak la pergi amik gambar....

Oh! kebanyakkan kasut adalah untuk tujuan display yer....certain2 brand jer yang jual murah....! (bila I cakap murah...ye! ia memang murah!)yang lain...hampehhhh!!!!!!
Kesimpulannya...I berjaya kurangkan duit kertas dari dalam wallet I

syabas Netti...syabas!!!!

Jawab la ko ngan hubby ko...

Me Naughty..me Netty

11 comments:

mummy_ayu said...

wah..bestnya...!!jelous aku...sian aku duduk kat opis terkenangkan ko yg best jenjalan kat pwtc..adusss!!! fia..sila plak ko komen.b kita yg kena jaga dato' nie..ados sekali lagi...!!!

mama tisya said...

wah soping kasut..byk tul ..cun2

notti netti said...

ayu- nak wat camno...isk isk isk..ko ajak hubby ko jer la..but esok seyes penuh!

mama tisya - dah tu harga 50% discount. sapaaaaaa tak terujaaaaaaa.......

hatiberbunga said...

hang memang hantu kasut eh!
sangat jaki, ok.. :P

notti netti said...

hatiberbunga - jaki jakun gitu....ehehe sampai aku terlupa aku nie bini orang...oh! apakah!

firahadifa said...

Omygat! ko bergamba ngan bill keith sekali??? duh!
ape tak ambik dia jadi kekasih gelap ko.. sure everyday pakai kasut free..

weeeeeeee

firahadifa said...

..... and aduh nett, aku ingat ko memain sms aku kate kasut jimmy choo 230K ...

bleh dapat sebijik teres wooo

notti netti said...

Fida- GABAN TAK SUKA MENIPU....diulangi....gaban tak suka menipu...eheheh seyes...aku rela amik gambo ngan kasut rm230 ribu tu daripada bergambar ngan dato Jimmy Choo.....eheheheh

Intan said...

Kasut Bill Keith tuuuu...cun :) Netty nie mmg gila kasut ye orang nya...mesti dah berdozen kasut kat rumah tu :D

notti netti said...

Intan- Bill keith kasi 50%.....murah jer....:)
Yeeee...I sangat suka kasut....and I tak suka jewellary.

MUMMYAR said...

hahaha...gelak sorang2 i baca...u ni mmg kelakar la netty...i suka sgt2...hehhe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno