Tuesday, April 6, 2010

When Your BFF Steals Your Husband......

Assalammualaikum uols yang berbangsa Islam and
a very good morning to my non-muslim friends :)Huh? Siapa yang rampas hubby ko Net??? Mummy Ayu kah?
huhuhu...take it easy my friend...take it easy......
tak ada benda lah, saja jer nak berborak pasal topik ni,
On the way to my office, my Neuron (aktiviti sel otak yang memproses maklumat yer acik cleaner.....) "kata Net kepada acik cleaner yang dok sebelah dia sambil melopong".....
sambung balik, On the way to my Office, my Neuron ligat befikir topik nak jual kat my blog pagi nie. Korang pun for sure naik menyampah kalau cerita bab kasut kan?
Cuma I sengaja kasi letak itu gambar kasut,
dengan harapan hati, jiwa, perasaan uols menanah huhuhu
(ye..ye..I kenow...u guys punya sepatu lagi mewah...ye..ye...I faham....hehehe)
#
#
OK
#
#
Pernahkah uols or your relative ker...kawan ker menghadapi situasi dimana suami masing2 membuat onar/hubungan terlarang dengan member seBFF, setandas, secermin, sekampung, sesekolah, seuni, seofis uols?
#
#
Kalo tak ada....dengar dan baca jer...kalo ada
hmm...what will you do?
Siapa yang anda ingin persalahkan?
YOUR HUSBAND? YOUR BFF? YOU URSELF?
or Aci Cleaner yang tak habis2 melopong nie?
(serious...I tak tipu...memang ada aci cleaner kat sebelah I nie....dia pakai baju color ungu....
nak snap gambar takut dia over glamour dari I)
So bagi memperbincangkan isu hot-hot chicken shit kita pada pagi yang indah ini,
I dengan segala hormatnya menjemput
MR. A (Sang Suami Yang Curang)
Mrs. B (Dicurang...wife si A)
Mrs. C (Tercurang....BFF SI B)
Tengku Puteri Intan Belian Notti Netti ( Tukang karut+tukang hasut+Emcee)
Notti Netti -Ye, Salam 1 Malaysia dan selamat datang ke forum kita pada pagi ini.
Mr.A, Mrs. B, Mrs. C - Ye...ye.. terima kasih.......mai secawan?
Notti Netti - Err oh! Ye, kita straight to the point la...memandangkan saya hanya diberi masa agak minima ye tuan2 dan puan2 sekalian....errmmm yer Mr. A....Errr...seronok ke curang nie? (kedip-kedip mata memandang Mr.A)
Mr.A - nak kata seronok tu...eh! sapa tak seronok...Tapi ini bukan curang...ia melibatkan soal hati dan perasaan....
Mrs.B - Soal hati dan perasaan tengkorak U! nah hambik nih! (SI B menumbuk lubang idung si A)
Notti Netti - Ye...ye...er sabar puan...er...puan punya turn sebentar jer lagi...kita kasi peluang pada suami puan menjawab soalan saya dulu yer? (cuba mententeramkan keadaan sambil berbisik pada si B " after this forum...kita belasah dia cukup2 okey?" )
Mrs.B - sib baik pengacara nie cute...kalo idak..aku luku kepala ko! dasar Jantan *tut*...tak guna jantan *tut*...*tut*....dan *tut*....
Notti Netti - Ye terima kasih, indah sungguh bahasa puan.....berbalik kepada persoalan saya tadi, seronok ke curang, why?...
Mrs B- as I mention before...Seronok tu memang seronok, its involve with heart and feeling.......I lelaki, nafsu I satu jer, tang tu jer,......dan sekarang nie pun I tengah bernafsu....(sambil menjeling manja si C)
Notti Netti - er...so u mengatakan nafsu u pada perempuan sahaja...yer apa pendapat Mrs C pula...since u pun isteri orang kan if I'm not mistaken? U pun tentu seronok mencurangi husband you jugakkan.....
Mrs C - Sob...sob..I reda.....kalau ini yang sudah tersirat untuk I...I redaaaaa......sob..sob..sob...
Mrs B - kepala hotak mu berjambul! Redaaa konon...kalo nak reda sangat pi la ngorat keling jual botol kat simpang empat kg. Pandan tu.....piiiraaaaa...ada 3 lagi kerusi kosong tu....meh aku kawinkan!!
Notti -Netti - Er...sabar puan sabar puan, kan saya cakap after this forum kita belasah dia cukup2.....opppsss!! tercakap kuat pulak.........Er...Puan pula...apa perasaan puan yer bila dapat tahu affair between ur husband and your BFF nie puan yer? (sambil cover malu)
Mrs B - Hmm.......
Notti Netti - Puan tak rasa kecewa, marah, terhina ker? dengan kelakuan suami dan BFF puan....berapa lama puan dapat tahu mereka nie menjalinkan hubungan? ada tak bawak berbincang?
Mrs. B - Hmm...well....
Notti Netti - Puan tak frust ker?....dah le sibuk jaga anak, bekerja....memasak..Puan rasa terseksa tak? macam mana dengan anak2 puan yer?
Mrs B - Eh! Emcee nie kang...ada gak aku luku kepala hotak dia nie....berapa banyak soalan ko nak tanya aku dalam masa seminit?????
Notti Netti - Oppsss...terlebih sudah......silakan puan...silakan...jawab mana yang ingat jer..heheheheh...silakan....(cover malu lagi...confirm kena potong gaji kang)
Mrs B - I marah sangat bila tengok sms berbau loving2 antara dua hantu nie....marah nie..marah!!! ko nampak tak haku maraaahhh! (sambil menjegil mata ke arah suaminya yang terketar2)
Notti Netti - Ye Mrs C....err....apa you laku kan bila dapat tau BFF u dah tau ur both relationship?....errr....U takut tak?...errrr...kasut u saiz 8 eh?...Primavera ke tu?
Mrs. B - e'eh! aku blom habis jawab daa....
Notti Netti - Relex Puan..lex.....Silakan puan C.
Mrs C - I jawab soalan ke tiga tu yer?...ha'ah size 8 Primavera...beli time sale kat MidValley..
Notti Netti - iyeeee!!!! uiishhh I pun suka Primavera....tapi kengkadang mahal.....u ada berapa pasang kasut eh?...eh!!! dengar kata Vincci tu ada certain2 shoes dia pakai kulit babi...iye ker?
Mrc B- eh! betoi ker? baru semalam I belikan anak I Vincci.....isk..isk..isk...camne eh? I pakai kasut Bonia untuk pengetahuan uols....tapi saiz 7 laa...
Notti Netti - errr apa kata u kasi jer I kasut tu...biar I selidik tengok....apa kasut u ada lagi...kasi I jer laa....
Mrs C -Uiiisshh banyak...2 lemari penuh laaa.....meh datang umah tengokkkkk....nak?..
Mrs B- kasut yang ko beli dulu ngan aku tu ada lagi? aku nak pinjam bley....kitakan BFF...
Mrs C- ehhh ada...ada...meh datang umah....Puan Notti pun kalo nak tengok kasut ker...nak pinjam ker..jom lah...
Notti Netti - eh! bagus lah tu....I pun memang KURANG kasut niee....ada sale lagi kat sogo...jom nak?..
Forum habis takat tu jer....emcee dengan bini2 orang tu blah tengok kasut meninggalkan si suami yang melopong duduk kat kerusi....sekian.....
Siaran terpaksa ditamatkan secepat mungkin since....bos si pengacara dah tunjuk signal buang kerja kalo ko teruskan lagi berblog time ni.
Me Naughty..me Netty

3 comments:

firahadifa said...

*^(^%%#$@!#&O)

;p

( Tapi aku suke part yg last ... ahahahaha)

NUR AIN ZULAIKHA said...

sangat besh citer ni~
lawak!

notti netti said...

Feda - wei! banyak belikasut tak?

Nur AIn - hi nur ainnnnn!!!!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno