Thursday, April 22, 2010

Apa Kes?? Mana Kasut Ko Net?

Salam gaji uols!!!!
Anda suka hati???
Ya...I pun suka hati gitu.......
lihat sahaja lubang hidung I....
waaahhh! sangat segar udara pagi ini.....huhu
Mari kita fikir...
hadiah apakah harus dibeli untuk menyeprisekan diri sendiri??...huhuhu
bukak buku wish list......huhuh macam2 ada.........suka! suka!

Tapi
harus dilupakan itu semua seketika....
birthday Mr. Hubby adalah sudah dekat,
jadi harus diutamakan yang itu dulu....
hmmm asyik2 muka bini jer yang buat suprise mengejut terhadap mr. hubby...
tapi....dia tak pernah buat suprise pun kat bini gabannya ini????
T_T
Tidak apalah.......lelaki memang begitu.....
T_T nangis lagi...sob...sob...sob...
biarlah kerja2 menyeprisekan Mr. hubby.....si bini yang buat.....
(nak suprise konon! tapi cerita dalam blog! piraaah mabuk!)
oh! apakah gambar di atas itu?...
pemandangan apakah itu dipagi hari ini???
sungguh menyakitkan ulu hati dan kawasan2 sekitarnya.........
lihat sahaja lah urat2 yang timbul itu?
....isk...isk...isk...kes kuat minum coke agaknya...
tu yang timbul segala jenis urat..eeee. sungguh tua ku rasakan!
tak posh spice langsung!
dimana kasut tumit tinggi mu itu wahai si gadis gaban??....
Huhuhu....I fedup dah berstilettos...eheheheh (Tipu!)
Iyelakan! semalam kan hujan....
maka tidur adalah sangat nyenyak.....,
Oh! sila jangan fikir bukan2.....
tidak ada adengan atau aksi2 menarik semalam......
sebab si pelakon adalah sangat teruja untuk tidur sahaja.....
(walaupun tahap kestiman agak melampaui batas semalam,...
tapi musnah dalam sesaat angkara pelakon utama aka Mr.hubby
asyik terkentut...huh! tertutup langsung nafsu amarah dan secara otomatiknya ilang selera...chait!)
hmm takpe..takper..kita cuba lagi di hari yang lain yee semut!
Oh! ya....dimana kita tadi....kenapa dengan selipar jamban itu?
Hidup ko sangat membosankan sampai dah taknak pakai proper shoes ke Net??
Bukan....bukan....!
I adalah kelewatan bangun pagi tadi,
sila salahkan jam loceng yang kehabisan bateri!
Seperti wanita dirasuk hantu I menyiapkan diri,
Oh! hantu sungguh!!
hari masih hujan renyai2.....
alangkah bestnya buat project during this time.....T_T......
I dah beriya2 nak pakai this one kasut from c&k kaler itam.....
but I fikir confirm lopak tempat parking kereta and
konon tak nak merosakkan tatasusila kasut I,
so I sarungkan jer selipar jamban ini...
oh! sungguh syahdu......cantik tak??
baik korang cakap cantik untuk menjaga hati tuan rumah dan jiran tetangganya...
Sambil berlari2 anak, I pun blah from my house to
my ofis tanpa tiada perasaan syak wasangka....
nahhhh!
itulah hasilnya....
I pakai selipar jamban itu sampai ker ofis....
and to make things worst...
I forgot to bring along my charles & keith shoes.......
eeeee........patut la rasa cam berangin jer kaki......isk isk isk.....
Itupun I masih tak sedar diri,
credits to acik cleaner yang begitu prihatin dengan penampilan dan
permasalahan I dipagi hari yang buta ini.....
Menegur betapa cantiknya selipar I nak dibandingkan dengan kasut
kanvas nya itu...huhuhuhu....

But no worries ladies and gents........
I ada simpan kasut cover malu kat ofis.....
huhuh sib baik ko ada alain delon...
idak I ngadap bos pakai selipar jer....
tak pon pinjam kasut member ofis yang berbangsa lelaki....uish.!

pssst- kasut yang dah lusuh, buruk, yang dah lapuk2 nie lah yang selalu jadi penyelamat...isk..isk...T_T sedih lagi.
Me Naughty..me Netty

7 comments:

kakchik said...

tergelak kakchik pagi2 ni, hilang stres nak exam. apa pun selipar jepun tu nampak stylo hehe.... skrg kan ramai org pakai selipar ke sana-sini, depa panggil thong.

♥farra♥ said...

hahahaha.. ok laa 2 kak.. sok lau ujan akk try pakai kasut pua chu kang 2 ek.. hehe..

mummy_ayu said...

he he he..ko pakai selipar je naik dr parking tu..selamba gaban ko...

notti netti said...

kakchik-thong? e'eh dah macam nama sepender lak kan? ehehehheeh

farra- akan dicuba kasut PCK tu...ko tgk jer nanti....

ayu- alah kul 6.45...sapa la yang ada...tukang sapu jer....

Mila_ibu najihah said...

iya..salam gaji jugak..haha. sib baik lg tpakai selipar jamban yg sepasang, buatnye lain kiri lain kanan lagi haru..hehehe...

deena awanis said...

sesekali beralih angin..pe salahnye..hehhe

notti netti said...

Mila- yer. salam gaji :) tu lakan..sib baik selipar jamban kaler itam...takde la nampak sangat hhuhu

deena-terima kasih..hahahah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno